Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A feleségem főnöke

P { margin-bottom: 0.21cm; }

Beugrottam a feleségem munkahelyére, mert otthon felejtettem a lakáskulcsom.




Amikor kijöttem a szobájából szembejött velem a főnöke. Magas, sportos 40-es férfi. Mosolyogva köszöntött és érdeklődött mi járatban vagyok. Majd beinvitált a szobájába egy kávéra.




Beszélgetni kezdtünk és azt vettem észre, hogy nagyon kellemesen érzem magam vele.




Azt mondta, hogy szorosabbra is fűzhetnénk az ismeretséget és meghív este egy bárba egy italra, hogy folytassuk a beszélgetést, mert már jönnek hozzá. Beleegyeztem.




Este nagy gonddal készülődtem, de a feleségemnek nem mondtam el kivel találkozom. A bárban már várt John és szívélyesen üdvözölt. Iszogattunk, beszélgettünk, igazán remek volt a hangulat. Majd azt ajánlotta, hogy folytassuk nála az iszogatást.




Örömmel mentem vele. Mikor a lakásába értünk itallal kínált. Mellém ült a kanapéra majd végigsimította a combom. Mintha áram ütés ért volna, aztán megcsókolt. Fel sem tudtam ocsúdni, mert még sosem voltam férfival, már a farkam simogatta. Aztán kivette a faszom a nadrágból és rábukott. Rém izgató volt, ahogy szopta, nyalta-falta. Éltemben nő így még nem szopott. Aztán hirtelen abbahagyta és vetkőztetni kezdett. Végigcsókolta az egész testem. Én pedig csak hagytam.




Majd ő is megszabadult ruháitól és kézen fogva bevezetett a hálószobába.




Ott újra csókolózni kezdtünk. Végig nyalogatta a mellbimbóim, majd hasra fordított és nyalta a seggem. A farkam kőkeményen ágaskodott és azt hittem menten elélvezek ettől az új érzéstől.




Majd a számba adta hatalmas férfiasságát. Előbb ledöbbentem, hiszen még sosem szoptam, de a vágynak már nem bírtam ellenállni. Alig bírtam bekapni annyira vastag volt. Elkezdtem nyalogatni, de már nem bírt magával és szinte a torkomig tolta. Ütemesen szoptam, majd újra fordultunk. Kutya pózba állított a fenekem bekente síkosítóval és ujjazni kezdte szűz seggem. Ekkor már én is nagyon kívántam, bár kicsit még mindig féltem az ismeretlen érzéstől. Ekkor elkezdte betolni hatalmas kőkemény faszát.




Előbb visítoztam, de nagyon figyelmesen bánt velem, várta, hogy táguljak. Majd mikor már felvettem a méretét rendes tempóban baszni kezdett. Azt hittem meghaltam és a mennyországban vagyok. Csodás volt érezni a kemény faszt a seggemben. Nem sokáig bírta, azt mondta, hogy a csodás szűk lyukamtól megőrül és hatalmas ordítással telenyomta gecivel. Majd mikor már lelankadt, elkezdte kiszívni a seggemből a gecijét és azzal a lendülettel megcsókolt és átcsorgatta a számba.




Nagyon izgató volt és teljesen uj. Ekkor már tombolt a farkam, azt hittem megőrülök annyira kívántam. Erre minden előkészítés nélkül tövig beleült és ütemesen meglovagolta kőkemény faszom. Az enyém sem kisebb 20 centinél és vastag is. A hatalmas tempótól én is telenyomtam a seggét forró gecivel.




Kicsit pihegtünk, majd zuhanyozni mentünk. A zuhany alatt már újra keményedni kezdtett John. A fülembe suttogta, hogy megőrül a szűk seggemért és már alig várja,hogy újra bennem legyen. A zuhanyzóból csak a nappali kanapéjáig jutottunk. Rádöntött a karfára és már bennem is volt a hatalmas fasz. Ekkor már kellően ki voltam tágítva, csak az őrült kéjt és vágyat éreztem. A nappali minden bútorát, padlóját kipróbálva végigbaszott mindenhol.




Visítva élvezett újra belém. Álló fasszal ittam a következő italt és csak arra tudtam gondolni, hogy mi lesz ezután.




Biszex vagyok? Vagy már meleg?




Meglátta tipródásom és mesélni kezdett. A feleségével már ellaposodott a nemi életük és bevettek egy férfit harmadiknak. A férfi csodálatosan leszopta és ekkor kívánta meg a férfiakat. A feleségével hamarosan elváltak és azóta nem is kíván nőt. Amikor engem meglátott eldöntötte, hogy megpróbál megszerezni. Annyira egy hullám hosszon voltunk a beszélgetés alatt, hogy akkor már tudta, hogy nem fogok tiltakozni. Ekkor elém térdelt és újra szopni kezdett. Majd elém térdelt és kérte basszam meg keményen. Akkor már megőrültem ezért az új vágyért és tempósan basztam. Ő csak követelte hogy erősebben basszam. Másodszorra más sokáig bírtam és basztam kitartóan. Mikor beleélveztem izmos seggébe én is ki akartam próbálni, hogy milyen amikor én szívom ki a seggből a gecit. Hatalmas élvezettel csókolóztunk. John újra kőkemény lett. Most a vállára tette a lábaim és újra baszni kezdtünk. Azt hittem belehalok az élvezetbe.




Soha senki ilyen élvezetben még nem részesített. Amikor már éreztem teste remegését kivette a farkát és tövig tolta a torkomon. Szoptam,szívtam és belerobbant a számba. Nyeltem a geci egy részét, majd újra csókolni kezdett. Fáradtan összebújva aludtunk el. Reggel friss kávé illatra ébredtem. Kitámolyogtam sajgó fenékkel a konyhába és az én Adoniszem épp reggelit csinált. Mosolyogva lépett hozzám és szájon csókolt. Még mindig meg voltam részegülve ettől az új hatalmas élménytől. Zuhanyozni küldött míg ő terített. Reggeli közben csak annyit kért, hogy egyelőre ne szóljak a feleségemnek. Hívtam egy taxit és hazamentem, összecsomagoltam és elutaztam egy vidéki panzióba. A feleségemnek írtam egy SMS-t, hogy üzleti ügyben el kellett mennem. Két napig gondolkodtam, de nem jutottam semmire. Csak azt éreztem, hogy újra látnom kell Johnt. Felhívtam, hogy megérkeztem és beszélnünk kell.




Már nagyon várta, hogy jelentkezzem. Mire hozzáértem, már újra izgalomban voltam. Ekkor már tudtam, hogy őt akarom. Már az ajtóban szájon csókolt és tépte le a ruhám. Alig vártuk, hogy újra egymást érezzük. Fergeteges éjszaka következett. Reggel eldöntöttük, hogy összeköltözünk. Hazamentem és megmondtam a feleségemnek, hogy elválok. A nejem azt hitte, hogy nő van a dologban és időt akart adni. De mondtam, hogy döntésem végleges. Szegényt a sokk hétfőn érte, amikor megkapta a felmondását Johntól de kapott egy nagy vonalú végkielégítést is. John boldogan várt és hatalmas vággyal estünk újra egymásnak. Teltek a hónapok a mi vágyunk nem csitult. Minden alkalommal elképesztő szenvedéllyel basztunk. Vettünk egy hatalmas házat, medencével, szaunával, jakuzzival.




John vette fel a személyzetet. Egyik nap egy néger fiú jelentkezett. Szemünk összevillant és már tudtuk, hogy megérkezett egy új játékszer. Megmondtuk a fiúnak, hogy csak akkor alkalmazzuk, hogy ha részt vesz a szexuális játékunkban. Kicsit gondolkodott, majd a hatalmas fizetés meggyőzte. Azonnal zuhanyozni küldtük és kezdetét vette a fergeteges party. A fekete fiú rendesen meg volt áldva mérettel. Egyszerre kezdtük szopni, majd neki is szájába adtuk a farkunk. Ekkor John elkezdte síkosítóval tágítani. Én szopattam, majd John mögé lépett és betolta a kemény faszát. A fiú le akart ugrani a faszról de keményen tartotta. Mikor már elmúlt a fájdalma tempósan baszni kezdte. Szájában a faszommal, seggében Johnnal gyönyörű látványt nyújtott. Nem sokára cseréltünk és én avattam fel a szűk seggét. Nem volt kímélő üzemmód. Basztam tempósan és telenyomtam gecivel a seggét, barátom meg a száját.




Majd John belepattant a csokirúdba és meglovagolta az új fiút. Hatalmasat élvezett a seggébe. Ezután minden reggel ágyba hozta a kávénkat és felváltva szopott minket. Gyönyörű reggeli ébresztés, ahogy felváltva basztuk minden nap!

Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: