Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A csoda 1. rész

Saci

Még nem ébredtem fel teljesen, de valahol az agyam legmélyén már hallottam a halk motoszkálást, neszezést. Lassan tértem magamhoz, a hajnali fény szemembe sütött az ablakon keresztül.
Ó! Karcsi készülődik. Aztán megéreztem Gréti súlyát a karomon, ami már eléggé el volt zsibbadva. Kinyitottam a szemem, és azt láttam, amit éreztem is. Gréti szája kissé nyitva volt, és a karomra csorgott a nyála. Elmosolyodtam. Úgy aludt, mint egy kisgyerek, hozzám bújva magzati pózban. Most én aludtam középen, így én élvezhettem mellemen Gréti bársonyos bőrrét, a hátamhoz Karcsi mellkas szőre simult megnyugtatóan és óvó kajai igyekezek átfogni, mind a kettőnket. Szerettem így szendvicsben lenni. A két ember közt, akiket mindennél a világon jobban szeretek.
Csendesen lépett az éjjeliszekrényhez, és a szokásos zörejeket hallottam: az arany karlánca csendülését, az órája fémes csikorgását, és a matatást a kis dobozában hogy kiválassza, melyik pecsétgyűrűjét vegye fel. Három is volt neki, és hamarosan megkapja tőlünk az negyediket. Gyűjtötte őket. Közeledik az évfordulónk. Jutott eszembe erről. Gréti mocorgott a karomon, és testhelyzetet váltott.
Karcsi puha léptekkel közeledett, teste minden kis mozdulatát ismertem már és ez nekem az otthont jelentette.  Fölénk hajolt:
- Jó reggelt, szépségeim!
- Jó reggelt, uram és parancsolóm… mosolyogtam rá, majd megsimogattam az arcát.
- Bár ez nem igaz, de azért jólesik hallani… összemosolyogtunk Gréti felett, aki felvette a jól ismert kifacsart testtartást, ami jelezte, hogy a hölgy már nem igazán alszik, de még nem is ébredt fel.
Karcsi leült az ágy szélére és hol rám, hol pedig a lányra fókuszál. Gréti kinyújtotta a bal karját és a férfi combjára tette. Még mindig csukva volt a szeme. Karcsi tekintete végül megállapodott rajtam.
Kutatón néztem a férfi szemébe, tekintetemmel simogattam a jól ismert arcot. Mindig elgyengülök, ha így néz: tele szeretettel és szerelemmel. Aztán halkan megkérdezte:
- De ugye nem maradtok egész nap ágyban??? –nem volt minden hátsó gondolat nélküli a kérdés… Én pedig eltöprengtem a lehetőségeken.
- Sajnos nem lehet, mert valaki nem ért rá az anyóslátogatásra tegnap. –szóltam kissé csípősen
- Így nekem kell bepótolnom. - Gréti megígérte az anyjának ma biztosan felmegy valamelyikünkkel segíteni rendet rakni és takarítani. - De szerintem Mrs. Furcsa rád gondolt és nem rám.
Próbálta elégedettségét elrejteni, de nem tudta. Igazából nem is akarta.
- Bocs Cica, de melóznom kellett. Tudod, el kell tartani a családot. – Szélesen vigyorgott.
Engesztelésül szájon csókolt. Ellepett a parfümje illata, amit tőlünk kapott nem is olyan régen. Tudja nagyon jól, hogy nem rajongok a csókolózásért reggel ébredés után, és persze soha nem mulasztja el, hogy adjon egy jó mély nyelvest. De persze Gréti is pont ilyen.
Hagyom, hogy gyengéden számba lopakodjon, mintha ismerkedne, aztán játszani hívja a nyelvem, majd teljesen birtokba veszi a szám. Gyengülök a gyönyörtől, élvezem. Megsimogatom frissen borotvált arcát.
Lassan hagyja ott ajkaim, mentolos ízt hagyva maga után. Látom a szemében a kínlódást, ő se örül, hogy éppen most kell egy hét végi csapatépítő tréningre mennie. Mélyet sóhajt, nem szégyelli gyengeségét:
- Hiányozni fogtok…
Lesüti szemeit, jobb kezével, Gréti hajával játszik. Majd egy pontra mutat a lány nyakán.
Nem szól, csak kérdőn magasra húzza a szemöldökét. Szája sarkában mosoly játszik.
Persze nem úszhatom meg. Sosem úszom meg. Szórakozottan bámuljuk Gréti nyakán az elszíneződött foltot, amit persze megint én hagytam rajta. Odanyúl mutatóujjával és megsimogatja a lány bőrét. Gréti úgy dönt, hogy akkor most már felébred.
- Már mész is? –kérdi kissé álmos hangon, alig tudja a szemét nyitva tartani. Elkapja férfi kezét, és belecsókol a tenyerébe.
- Igen Kincsem, mennem kell.
Most Grétit simogatja tekintetével, majd hozzá hajol, és őt is szájon csókolja. Az ő szájával is játszik egy kicsit. Aztán hol rám, hol Grétire néz, megsimogatja jobb kezével Őt, ballal egem. Megsimogatom kezét, ahogy arcomhoz ér. Nagyot sóhajt feláll az ágyról.
- Ígérem ez az utolsó hét vége, ami a munkáról szól. 
- Ezer szerencséd, hogy ezt mondtad… mormolom a fogaim közt.
- Nagyon sok orgazmussal tartozol. –teszi hozzá Gréti, majd visszahanyatlik a párnára.
- Nagyon hiányzol!  - mondjuk egyszerre.
- Főleg a gyönyörű farkad! - teszi hozzá Gréti, én meg lelkesen helyeslek. Hm! Úgy tűnik a hölgy gyorsan felébredt.
- Tudom ám, hogy csak a testemért szerettek! –mosolyog.
- Meg mostanában a kávét sem hozod ágyba…
- Azért a párnám arról tanúskodik, hogy jól el szoktátok tölteni az időt nélkülem is. Cinkosan néztünk össze Grétivel.
- Nem tehetünk róla, hogy szeretünk nyalakodni. - néztünk ártatlanul a férfira.
Közelebb húzódtam a lányhoz, és simogatni kezdtem a gyönyörű mellét. Lágy csókot adtam vállára, gyengéden harapdálni kezdtem a bőrét.  Készségesen úgy fordult, hogy minél jobban odaérjek, de Karcsi is minél többet lásson.
- Neee…Lányok! Miért akarjátok, hogy álló farokkal vezessek végig 150 kilométert?
- Mert izgat minket, hogy esetleg magadhoz nyúlsz közbe. - mondtam.
- Vagy letámadod út közben Tamást. - tódította Gréti. Vihogtunk egy sort.
- Majd elmeséled? Kérdeztem ártatlanul. - Nagyon izgat a fiúsex. –Karcsi megpróbált bosszúsnak látszani, de persze nem nagyon sikerült neki.
- Boszorkányok. Ha majd haza jövök, mindent bepótolunk. Nadrágján a dudor egy kicsit nagyobb volt, mint mikor az ágy szélére ült.
Visszahanyatlottunk a párnára. Tisztán éreztem a szomorúságot, ami a lányból áradt. Én sem voltam túl vidám, hogy ismét Karcsi nélkül telik el a szabadidőnk. De megértettük, hogy a férfi előmenetele szempontjából nagyon fontos időszakot hagy maga mögött ezzel a hétvégével.
- Sziasztok, lányok. –csókot dobott nekünk, mi pedig szomorúan kaptuk el a levegőben és tettük a szívünkre.
Nagyot sóhajtva veszi magához a zakóját meg a táskáját. Utoljára még hátra néz: Vasárnap estére itthon leszek. - Mondja.
- Várni fogunk, Kedves! –mondtuk egyszerre Grétivel.
Elgyönyörködtünk a férfi ruganyos mozgásán, a tartásán, ahogy viseli az öltönyt. Nagyon jól állt neki az öltöny. Habár neki minden jól állt. 
A lakás újra csendbe borult, miután Karcsi babrált egy kicsit a kulcsaival mikor bezárta az ajtót. Figyelmem most már teljesen Gréti felé fordult. Mióta ennyire sokat vagyunk a pasink nélkül, együttléteink kicsit olyanok lettek, mintha ebben a kapcsolatban csak ketten lennék. A mély meghittség, amit éreztünk egymás iránt nem távolított el minket tőle, inkább csak még jobban vágytunk rá. De úgy tűnik, hamarosan visszakapjuk Őt.
Gréti elnehezedő pillantással hagyta, hogy újra és újra végig siklik tekintetem az arcán, testén. A könnyű takaró majdhogynem a csípőjén állapodott meg. Odanyúltam és kissé lejjebb húztam. Kinyitotta a szemét. Végigsimogattam a teste vonalát, alig értem hozzá bőréhez. A mozdulat régi emlékeket idézett, mosolyt csalt arcomra. Az övére is.
Hamarosan három éve lesz, hogy együtt élünk mi hárman. Mikor eldöntöttük tudtuk jól, hogy nagyon veszélyes járatlan útra tévedtünk Abban is biztosak voltunk, hogy nagyon nagy sebeket kockáztatunk. Voltak nagy veszekedések és nagy kibékülések lobbanások és lángolások. Csendek. De soha de soha nem távolodtunk el egymástól, még a legnagyobb veszekedések közben sem. Soha nem feküdtünk addig a közös ágyba, amíg egyikünknek valami problémája volt a másikkal esetleg a két másikkal. Mindent megbeszéltünk, főleg az elején nagyon fontos volt, amíg összeszoktunk. Nagyon sokat segített, hogy Karcsi szinte mindig meg tudta őrizni a hidegvérét.
A pasink ugyan nem volt itt, de a lány, az első lány az életemben, a Nő itt volt és engem nézett.
- Saci.
- Hm?
- Mire gondolsz?
- Rád. Ránk.
Istenem, hát szerelmes vagyok. Szerelmes, és egyszerre két csodálatos emberbe. Ez olyan megmagyarázhatatlan, fantasztikus érzés volt, ami néha kissé meg is rémített. Megrémített, hogy ennyire tudok szeretni és ráadásul nem egy embert, hanem rögtön egy párba szerettem bele. De ez csak egy pillanatig tartott. Újra és újra meg kellett csípnem magam, hogy a sors ilyen kegyes volt hozzám.
Csak néztem a lányt, újra elöntötte testemet a bizsergés. Szeretkezni akartam vele. Megnyalta ajkait, nyelt egyet. Ő is kívánt engem. Mégsem közeledett, egem várt. Pedig már rég nem éreztem azt az idegességet, amit az elején: bár vágytam rá, féltem is tőle hogy egy másik nőt érintsek kezeimmel, csókjaimmal.
Hozzá hajoltam és csókolózni kezdtünk. Csókoltam gyengéden alig érintve ajkaimmal az ajkait, és csókoltam puhán éppen hogy hozzáérve, csókoltam vadul és nyálasan. Lassan és gyorsan, csak az ajkaimmal becéztem, aztán pedig csak a nyelvemmel ismerkedtem vele. Mindenben partner volt, minden ütemváltásomat azonnal megérezte és követte. Csókolóztunk egészen addig, míg az ajkaink már egyetlen izzó lüktető szerv volt, egy túlérett gyümölcs vagy egy túlcsorduló pohár, amit már alig lehet  visszafogni a döntő  lépéstől. Testemen éreztem túláradó vágyát, ahogy ölelt, ahogy simogatott, ahogy lábait körém fonta. Lassan elhagytam kívánatos száját, lüktettek, ahogy az enyém is. Lágyan csókoltam nyakán azt a pontot, amit előző este vad vágyamban kiszívtam. Nem ellenkezett, hagyta, hogy, újra ott kényeztessem.  De most vigyáztam, hogy ne okozzak neki újabb sminkelni való foltot. Teste forró volt és nyögéseiből tudtam, hogy jó úton járok. Ismerős volt minden mozdulat, mégis minden olyan új és idegen, nyugtalanítóan más volt. Minden porcikámban külön éreztem a zubogó vért, és egyre nedvesebb lettem. Ajkaimmal jártam be az utat, amit kezem fedezett fel. Belecsókoltam vállgödrébe, felkarja belső ívén haladtam egészen a könyökhajlatáig, ahol hosszasan elidőztem csókoltam és nyalogattam az érzékeny bőrét. Beleborzongott érintésembe, lágyan harapdáltam a csuklóját majd ujjait vettem a számba. Rengeteg idegvégződés van az ember ujjbegyén, és én igyekeztem barátnőm összes érzékeny pontját megtalálni. Belecsókoltam tenyerébe és megszabadítottam a takarótól, ami ficánkolásunk miatt félig még bal lábán volt. Ha már ott voltam bokáját kezdtem csókolgatni és simogattam az izmos lábát. Egyre erősebben éreztem puncijának illatát, és ez mindig elvette a maradék józanságomat is. Az én nedveim is a combomon folytak. Nem tudtam ellenállni, odanyúltam és jobb kezem középső ujjával, körkörös mozdulattal simogattam meg a csiklómat majd a szinte tejesen kinyílt kisajkak közé vezettem ujjam és akadálytalanul siklottam be hüvelyembe. Saját nedveimtől ragacsos ujjamat Gréti szájához emeltem és Ő mohón, vágyakozva ragadta meg csuklóm, cuppogva nyalogatta le, majd visszahelyezte testére kezem. Végignéztem a lányon, olyan gyönyörű volt. Gréti gyerekkora óta sportol, és ez persze jól látszik tökéletes alakján. Csupa izom volt mindenhol, és a tetejében a természet gyönyörű alma formájú mellekkel áldotta meg. Folyamatosan nyögdécselt és sóhajtozott, tudatta velem, hogy jó úton járok, ha a mennyekbe akarom röpíteni. Tekintete már jócskán el volt homályosodva, mikor hirtelen elkapta pillantásom és türelmetlenül csak ennyit mondott: - Csináld már! –de persze még nem akartam, még váratni akartam. Lassan csókoltam végig a bokáját, számba vettem a lábujjait és szopogattam őket. Édes izgalmában még jobban széttárta a lábait, kezével Karcsi kispárnáját kereste, majd megemelte a csípőjét és dereka alá dugta. Belső combjait csókoltam már egyiket a másik után aztán majdnem elcsábultam mikor megpillantottam a gyönyörök kapuját: izzó punciját, ahogy olyan nedves volt, hogy csillogott.  Kezével nyúl magához hogy enyhítsen a kínzó vágyon. Máskor persze szerettem nézni, ahogy masztizik nekem, de ez most nem az az alkalom volt! Megkönyörültem rajta és elvéve kezét néhányszor mélyet nyaltam a felizgatott punciba. Nem maradtam ott. Más tervem volt. Lassan nyalogattam izmos hasát, csókoltam fel testén egészen addig, míg újra ajkaival tudtam játszani. Teljesen hozzásimultam. Jobb lábammal furakodtam a lábai közé, Ő, pedig hálásan dörgölte oda csiklóját a combomhoz. Mozogni kezdtünk egymáson, közben folyamatosan csókolóztunk. Amint első izgalmát levezette, kissé lejjebb ereszkedtem egészen a melléig. Egy gondolatnyi ideig csak szememmel fogadtam be a látványt: nem vettem azonnal birtokba a két megduzzadt gyönyörűséget. Először nyelvem hegyével rajzoltam körbe az aerolát. Egyszerre nyögtünk fel Grétivel. Milyen ismerős érzés valami mélyről jövő vonzalom, amit rég nem tudok és nem is akarok titkolni már. Egy ősi ösztön egy elfeledett érzés, ami kiteljesedik bennem, bennünk, ahogy ajkaimmal lágyan körülölelem a lány mellét. Hiszen ez őt éppen annyira izgatja, mint engem. Tarkómra teszi egyik kezét, mintha irányítana a másikkal a takaróba markol. Kinyújtom a nyelvem és úgy teljesen egyenes nyelvel izgatom a megkeményedett mellbimbóját. Aztán újra ajkaim közé veszem, és csak szívom és szopogatom. Nem fogom vissza magam, úgy játszom vele, mintha először tenném. Cuppogó hangot hallat, ahogy ajkaimmal elválok és óvatosan, hogy ne okozzak neki fájdalmat csak élvezetet, fogaimmal rágcsálom a bimbóját, majd ajkaimmal fogom körbe, hagyom hogy nyálam lefolyjon és a végén összecsippentem számat rajta.  Aztán mikor az élvezet szinte a fájdalom határán jár, előröl, kezdem a játékot a másik mellével. Hosszú hajam a bőrére omolva csiklandozza. A szoba levegője egyre jobban izzik körülöttünk. Egy ütemre vonaglunk az agyon és akkor úgy gondolom, hogy most akkor itt az idő… Lefelé haladok, a mellei közt egészen a köldökéig ahol kicsit megállok, hogy nyelvemmel és csókjaimmal ott is izgassam. Közben kezeimmel ott simogatom, ahol érem, egyre gyorsuló iramban. Kezei a hajammal játszanak, aztán belekarmol hátamba. Szinte tol lefelé, hogy végre fejezzem be, amit elkezdtem. Csókolgatom az izmos hasát mély kapkodó sóhajai, nyögései elárulják, hogy félúton jár már orgazmusországba. Nem időzök tehát túl sokáig. Nedveink nehéz illata betölti a szoba levegőjét és engem sem hagy nyugton. Gyönyörű vénuszdombján formára nyírva ott terpeszkedik rövidre nyírt szőke szőrzete. Hozzádörgölöm arcomat egy pillanatra, majd apró csókokkal halmozom el nagyajkait és combja belső oldalát. Vágyakozva belenyalok a nedves kehelybe, barátnőm mindent felkínált nekem. Sötét rózsaszín ánusza is ott van épen az orrom előtt és túláradó nedveinek hála az is teljesen lucskos már. Hagyom, hogy úgy helyezze lábait, ahogy neki a legjobb. Nem bírok magammal, bele kell nyalnom a popójába… Aztán felváltva nyalogatom a kisajkait meg szopogatom nagyajkait, hogy újra visszatérhessek a popójához. Csiklója, ami még nyugvó állapotban is „szemérmetlenül” kikandikál a nagyajkak közül most dupla méretűre nőtt. Imádom. Rögtön két ujjammal igyekeztem Gréti hüvelyébe majd visszaértem a csiklója nyalogatásához. Felvettem egy ritmust, amivel ki – behúzom a kezemet, és nyelvemmel változatos formában izgattam a csiklóját. Szeretem a punciját nyalni. Szeretem, ahogy a számba vagy az arcomra élvez. Szeretem az ízét a számba szeretkezés után. Ahogy csiklója megkeményedik nyelvem játékától. Egyre hangosabban nyögdécselt, nem húzom tovább az időt. Hangosan, hosszan élvez el rángások járják át a testét és alig tudom követni kezemmel, számmal a vad ritmust. Boldog vagyok. Nem hagyom abba a mozgást a hüvelyében, csak kissé lassítok, ujjaimon érzem belső izmait, ahogy össze-összehúzódnak. Hagyom, hogy lenyugodjon és visszatérek izmos hasához. Érzékelem, hogy a hasizmai is még időnként ritmikus rángásban vannak. Egész testét vékony verítékfilm lepi és én kicsit büszke vagyok magamra, habár vannak még terveim vele kapcsolatban. Lassan kezdem mozgatni benne az ujjaimat, keresem azt a pontot, azt a titokzatos G pontot. A hirtelen intenzív érzés mélyről jövő kiáltást csal ki belőle. Összerándul. Közben szájához érek, és újra csókolózni kezdünk. Keze még mindig remeg, ahogy hozzám ér. Arcomat simogatja és én újra számba veszem a mellbimbóját, de most már nem vagyok gyengéd, egyre vadabbul gyötröm. Az aerola már szinte teljesen színtelen, míg a mellbimbója bíborvörösben izzik. Az én bimbóim is kemények már, és ahogy véletlenül a lány bőréhez simul, mintha valami áram suhanna végig egész testemen, ami az Ő bársonyos bőrén vezetődik le. Rágcsálom, és vadul szopom, szívom, nyelvem hegyével gyötröm, újra végigcsókolom nyakán azt a pontot, ami olyan érzékeny, míg érzem a testén, hogy teljesen kész egy újabb orgazmusra. És nem is várat tovább magára, sorozatban érkezik. Minden mozdulatomra reagál, nincs hely a testén, ami ne lobbanna lángra. Gátlástalanul sikongat és nyögdécsel. Jobb kezemmel még mindig benne vagyok, és újult erővel keresem a titokzatos pontot, ami számomra már nem volt titok. Bal kezemmel a popsiját kezdem simogatni. Megnyálazom a középső ujjam, be akarom dugni. Csak lassan, óvatosan semmi gyors mozdulat. Ő is abbahagyja a mozgást egy pillanatra és ellazítja izmait. Aztán egyszer csak benn van és ő mély sóhajtásszerű kiáltást hallat. Még mindig nem hagyom nyugodni. Kitartóan tovább simogatom a G pontot, míg már csak nyöszörögni képes édes izgalmában és akkor újra megtörténik, amire vártam: a női ejakuláció. Egy elég hosszú spriccben élvez el, ami egyenesen a mellkasomon landol majd a mellemen keresztül a bimbóimról cseppen le.
Ámulva nézem a nőt, pedig sokszor láttam már így. Teljesen elnyúlik, az ágyon valami ájulásféle erőtlenség dönti mozdulatlanságba.  Még mindig kapkodva veszi a levegőt szemei csukva. Teljesen lenyalogatom puncijáról az összes nedvet, nem tudok betelni ízeivel, bőre simaságával, ahogy megadóan hagyja, hogy tegyek vele, amit csak akarok. Ujjaimat lassan húzom ki a punciából és a popsijából. Lágyan simogatom, puszilgatom, a testét ő pedig végre megmozdul és hálásan fogadja gyengédségem.  Elégedetten mosolygok, ahogy gyönyörködöm benne. Igyekszem nem tudomásul venni testem sürgető jelzéseit egy gyors és intenzív orgazmusra. Úgy érzem most néhány nyalintás a csiklómon, és máris a fellegekben járnék. Sok mindent kellett megtanulom az életről és az együttélésről mióta ebben a házban lakom, de mind közül a legfontosabb a türelem volt.
Magamhoz húztam még mindig erőtlen testét, meztelen bőröm alatt éreztem a nedvességet, amit ő hagyott a közös ágyon. Figyeltem, ahogy lassan magához tér és kitisztul a tekintete. Hangtalan lábakon lepett meg minket az a megfoghatatlan, kimondhatatlan érzés, amit minden szerelmespár ismer. Egymásba fonódott testünk és a tekintetünk. Csak ittuk a másik látványát, s közben egyáltalán nem számít, hogy mennyi idő telik el. Bután szerelmesen néztük egymást, lágy csókokat válunk és már nem volt szükség szavakra, hogy elmondjuk egymásnak, amit érzünk. Aztán az ismerős zajok újra belopóznak hozzánk a kitárt ablakon keresztül: egy autó dudája, két férfi beszélgetése és nevetése, kavics csikorgása, ahogy egy gyerek végigfut a járdán, lágy zúgása a szélnek, madarak csicsergése. Sokára végre így szólt:
- Ez nem mentesít a délutáni kötelességeid alól. –nézett rám huncut mosollyal az ajkán.
Én pedig szívből jövően mélyet nevettem a könnyem is kicsordult, a szilaj jókedv hanyatt dobott az ágyon.
- Te aztán tudod, hogy kell egy lányt elcsábítani…!

Folyt. köv. :-)
Hozzászólások
További hozzászólások »
Thuvia ·
:grinning: Köszönöm az észrevételt, átolvasom újra a folytatást, remélem abban már kevesebb hiba lesz. :grinning:
Sinara ·
A történetnek is van hova fejlődnie, úgyhogy arra is fordíts figyelmet, de ha a nyelvtani, stilisztikai hibákat kiküsszöbölöd, ami szerintem csak odafigyelés kérdése, akkor így is kellemes kis olvasmány lehet. :)

Bánkbán ·
Kitűnő, várom a folytatást.:P)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: