Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A cicamica

Emberek közelről - A cicamica

LYáLY, de hideg van! Kár, hogy ez a köldökig érő kabátka a trendi, meg a csípőnadrág, nagyon fázik a köldököm meg hátul is a derekam, megint véreset fogok pisilni... sajnos a Béla nem tudott elhozni a nagy béemvéjével, más dolga van, most gyalog kell átmennem a zebrán a túloldalra a plázába.

A Béla panaszkodik, hogy mennyi dolga van, fogalma sincs, nekem milyen zsúfolt napom lesz, mert este a Johnnyékkal meg a Billyvel megyünk moziba, utána vacsorázni meg szórakozni...ehhez nekem az egész napom elmegy, manikűr, műköröm, fodrász, szolárium, fitnesz, nem is látom a végét. Még jó, hogy a Sylvie, a Billy nője eljön velem... annyira ciki, hogy nem tudok ipszilont rakni a nevembe, mert Beának hívnak. Tegnap elpityeregtem a bánatomat Bélának, kiröhögött (neki könnyű, írhatja úgy, hogy Bécy), azt mondta, írjam úgy, hogy ,,Bélya asszony", abban van ipszilon, erre mondtam, hogy akkor ő meg vegyen zebracsíkos zakót.

Nagyon mérges lett, szájon vágott, most fel van dagadva. Ahogy a tükörben néztem, jól áll egyébként, ha lelohad, elmegyek a Jenny plasztikai sebész pasijához feltöltetni. Na végre, hogy ideértem, már nagyon fáztam... hol egy tükör? Kabátka le, hú, de hideg volt, egész megkeményedett a bal mellbimbóm - a jobb az nem, hülye sebész, elkaristolt valamit az implantátumnál, azóta érzéketlen. Gáz. De Béla nagyon megverte.

Na megjött Sylvie, puszi puszi édesem, de jól nézel ki... kezdjük a műkörmösnél, jó? Vegyünk valami üccsit előtte, van új ásványvíz, ilyen gleccserből olvasztják, csak 800 forint a fél literes, ez nagyon szupcsyhhhhh! Na. Szia édesem, ide ülhetünk? Jó, pletyizzünk közben egy kicsit, hmmm...azt a kis kék köves macimintát tedd fel majd a körmeimre, Sylvie, te ne kéket tetess fel, mert nagyon cikiiiii lenne, ha ugyanolyan színű minta lenne a körmünkön. Mi? Igen, tölts alá, drágám. De szép lett. Mennyi? Jó, írd a Bécy számlájához, este jövünk moziba amúgy is, köszykeeeehhhhhh!!!

A fodrásznál is pont van hely, most mondd már, Sylvie, milyen egy nap, minden tökéletes eddig...puszi puszi Tiffanykám, hogy van a pasid? Otthagyott, a szemét, te, Sylvie, szólj hozzá...nem baj, Tiffanykám, majd jön jobb, ne pityeregj, mert megfolyik a sminked. Te nem vágatsz, Sylvie? Nem? Te tudod...nem! Nem azt akartam mondani, hogy gáz a séród! Jaj ne csináld már, ha mindenki sír akkor én is síhíhíhhíííírok...na! Kapjátok össze magatokat! Tiffanykám, kicsit szedd meg a végét, vasald ki és szárítsd be. Közben mesélj, mi volt a pasiddal? Igen, IGEN? Hú micsoda egy szaralak. Persze, onnan is vágj egy kicsit.

Jó lesz, Tiffany, arany kezed van. Írd a Bécy számlájához, oké? Köszike, puszika, rohanunk, még kondizni meg szolizni is kell, szióóókaaaa...Te Sylvie, gyere, igyunk egy kapuccsínót és beszéljük meg a starté...stragé...sgartégi...tervet. Itt jó lesz, innen mindenki láthatja, hogy itt kávézunk...szóval először szoli, aztán kondi, vagy fordítva? Igazad van, de okos vagy, menjünk akkor, amikor az a cuki edző srác van. Fel is hívom...Szia Sanyikám, Bea vagyok, mikor vagy ma a konditeremben? Négytől? Most hány óra? Három, értem...jó, lehet, hogy benézünk a Sylvievel. Puszika, pá.

Hogy megy a nap, még alig csináltunk valamit és már három óra, ezt nem érti meg a Béla, mikor azzal izél, hogy dolgozzak...el sem tudja képzelni, hogy mennyi dolgom van egy nap. Viszont lassan lépjünk, szívem, mert még szolizni kell kondi előtt. Remélem van hely az állószoliban.

Szia, Jenny! Te itt dolgozol?! TE DOLGOZOL? Mondtam én, hogy ne kezdj azzal a plasztikai sebésszel, ezt a szégyent...micsodaaaahhhh? Neked kell tankolnod a kocsidat?! Ez egy szemét! Hagyd ott! Szólj már hozzá...az állószoliban van hely? Jujcika, megyek is, nehogy valaki beslisszoljon, Sylvie, te nem jössz? Ahogy gondolod, beszélgessetek...tessék? Dehogy mosom le a sminkem! Egy óra volt felrakni! Ne okoskodj, Jenny, attól, hogy egy hete itt dolgozol, nem vagy rettentő okos!

Függöny behúz, ez az, a tangát fennhagyom, Béla szereti, ha ott nincs lebarnulva. Nagyon erős ez a kékesfehér fény...de ezt a vörös úszószemüveget nem veszem fel, nagyon ronda és egyébként is, elkenné a szemöldököm, amit tegnapelőtt tetováltattam.

Járjon már le az a 10 perc, mert mindjárt megizzadok! Hú ezt megúsztam...miért húzódik a bőröm, jaj istenem, vörös csíkos lettem...és ez az égett szag, jujcika, miért is nem hallgattam a Jennyre, le kellett volna törölni a sminkem...hol egy tükör? Ó ne, milyen vörös a szemem...szia Jenny ne haragudj, rohanunk kondizni, Sylvie gyere már! Igen, tudom, hogy csíkos vagyok és úgy nézek ki, mint mikor véletlenül elszívtam a Johnny zöld cigijét... nem, nem a bőröm repedt meg az arcomon, az alapozóm az! Ne röhögj, mert ekkor nem leszel a barátnőm, örihari lesz! Jujcika! Komolyan
.
Szia Sanyikám, átöltözünk és jövünk is! Addig gondold át az edzéstervünket! Sylvie, kezdenek sokan lenni, késő van már, máskor korábban jöjjünk. Sztreccsnadrág, nájki cipő, zsebkendőnyi top, mehetünk. Szeretem ezt a Sanyi gyereket, nem az a gusztustalanul izmos, mint például a Dani, az a kopasz srác...na mit találtál ki, te cukorfalat? Ja, úgy csináljuk, hogy ne izzadjunk meg mert még megyünk ezerfelé a Sylvievel. Oké. Tehát akkor taposógép 5 perc, földről nyújtott lábbal súlyt felemelgetni 20-szor, utána a combterpesztő gép. Ezután 5 perc szünet, és még ezt ötször. Értem. Konyít rendesen a dolgokhoz a Sanyika.

Psszt, Sylvie, dülleszd a popsid a taposón, minket néznek! A cicidet is! Mikor csináltatod már meg végre?! Nem, nem azt akarom mondani, hogy rossz melled van, könyörgök, ne sírjál már megint...túl érzékeny vagy! Ha hol az a szép rózsaszín súlyzó? Le, fel, le, fel, na, Sylvie, nem vettél ma bugyit? Ha lehajolsz, látni a ,,kagylót"...ja hogy tudod, oké...na gépre fel! Nyit, zár, nyit, zár...ez nagyon megy! Pihi. Hú, kemény egy hajcsár ez a Sanyi! Jujcika!

Szia Sanyikám, akkor holnapután! Pá, édes! Mit mondott, mit együnk most? Salátát...jó, irány a salátabár. De nincs sok időnk, Sylvie, mindjárt hat óra és nyolctól megy a film a multiplexben, és még jegyet is kell venni, és a Johnnyval is talizni kell, na gondolkodjunk, hogy is legyen...hogy elment ez a délután...a fiúknak fogalmuk sincs, hogy milyen kemény tud lenni egy nap. És szegény Jennynek ezt munka mellett kell csinálnia. Kegyetlenség.

Jujcika!
Hasonló történetek
15343
Kimentünk a homokba és végigcsókolta a meztelen testem. Gondoltam, hogy gyönyörű estém lesz. Simogatta a melleimet, szívogatta a kemény mellbimbómat. Egyre lejjebb haladt a szájával. A combom belsejét puszilgatta és közben az ujját bedugta az akkor már nedves pinámba és a G-pontomat masszírozta. Nagyon ügyesen csinálta, eszméletlenül felizgatott...
25061
Norbi látva kiéhezett puncimat, magára rántott és megkeményedett bimbóimat kezdte csókolgatni. Én pedig megleptem őt azonnal, hogy a farkára csúsztattam vágytól izzó puncimat. Gyönyörű nagy farka volt és mélyen belémhatolt. Ekkor Roland mögém helyezkedett és lassan elbarangolt csodálatos popsimban...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: