Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A bor tökéletes előjáték! :)

2 hét fáradság miatt elmulasztott szeretkezés után a testem átvette az irányítást fantáziákat küldve az agyamnak.
Miközben az óvodába mentem a fiamért szemem előtt az lebegett, hogy vadul lovagolok Szerelmem farkán, közben ahol érem simogatom és visítok a gyönyörtől. Puncim olyan nedves lett, hogy a biztonság kedvéért a derekamra kötöttem egy pulcsit, nehogy véletlenül átázzon és valaki meglássa.
Bizseregtem, csak arra tudtam gondolni, hogy vágyom Rá, egyre hergeltem magam, miközben a szokásos, hétköznapi dolgok csak úgy jöttek maguktól.
Végre! Végre hazajött a munkából, szemein a fáradság, de nem, olyan nincs, hogy nem kapom meg. Mindkét gyerek ébren, én meg egyszerűen már letépném a ruháit és magamra rántanám, hogy hatoljon belém olyan mélyen, ahogy csak tud!
A várakozás, az önmegtartóztatás mindezt csak fokozta.
Illata, bőre mágnesként vonzottak, mintha azt suttogták volna, hogy érints, csókolj, tépj szét. Az idő meg mintha megállt volna, nem éreztem, hogy múlásával bármi változna, nem voltam álmos, sem fáradt, csak Őt akartam!
Előkerült az emlegetett bor, az első korty úgy járta át testem, mintha csak Szerelmem érintése lett volna, persze lehet, hogy ezt csak azért éreztem így, mert közben ahogy láttam, hogy a férfi, akit minden eddiginél jobban kívántam hozzáérinti száját a borospohárhoz azt képzeltem el, hogy az az én testem, a puncim, ahogy a lehelete átjárja, mint a poharat, ahogy ajka hozzám ér.
A gyerekek még mindig ébren. A nagyobb fürdik, a kicsi vele a fürdőszobában. Mi az erkélyen iszogatjuk a bort, félmeztelenül, alul csak egy takaró van rajtam, az se úgy, hogy teljesen eltakarjon.
Csókolózunk. Gyomrom összeszorulva, puncim bizsereg és ahogy ajkam hozzá ér az Övéhez melegség járja át egész testem. Fürdésnek vége, irány aludni.
Mindkét gyerek alszik. Végre, vágyaimból tervek lettek.
Egy kis borozgatás még kint az erkélyen, csókok, úgy érzem fel akarom falni életem szerelmét.
Hátradőlök, a takaró csak a combomon, nézem Őt, láthatóan tetszem neki, testem remeg a vágytól, hogy hozzám érjen. Szerencsére erre nem kell sokat várjak, keze végighalad combom belső felén és már benn is van az ujja, gyorsan mozgatja, majd közli, hogy neki muszáj puszit adni rá. Minden szava, minden mozdulata hatására újabb és újabb források törnek elő az amúgy már tocsogósan nedves puncimból.
Nyelve végighalad csiklómon, finoman, érzékien, szinte alig, mégis erősen megmarkolom a fotel karfáját és harapom a szám szélét. 
Késztetést érzek, hogy farkát én is érezhessem a számban, felülök, Ő nem érti, de amikor végignyalom férfiasságát tudja, hogy neki most csak annyi a dolga, hogy élvezze, amit csinálok.
Nyelvemmel mindenhol végignyalom, majd makkját finoman megszívva bekapom, csak a hegyét, végighúzva ajkam rajta és nyelvemmel simogatva engedem ki "rabságából". Megismételem ezt párszor. Érzem, hogy kezével nyomja rá a fejem a farkára, hogy mélyebben bekapjam. Átengedem magam az irányításának és addig kapom be, amíg tol, közben megszívom határozottan, de még mindig finoman, ennek hatására farka érezhetően egyre nagyobb a számban, ami nagyon begerjeszt és begyorsítok. Ő még mindig a fejemet fogja és nyomja magára testével is rámozogva és hallom, ahogy elkezd lihegni.
Ránézek, mosolygunk egymásra, majd Ő hevesen megcsókol. Puncimról már szabályosan csöpög a nedv.  Ő csókol vadul, szenvedélyesen.  Bemegyünk. Halk zene.
Az ágyon fekszem, Ő letérdel az ágy mellett. Arca előtt puncim csak arra vár, hogy hozzáérjen, nyalja, simogassa, csókolgassa.
Finoman végignyalja lentről felfelé az egészet, mintha az lenne a célja, hogy a sok nedvet eltüntesse róla. Ezzel viszont cseppet sem tünteti el, csak fokozza az "áradatot", én meg csak arra tudok gondolni, hogy farkát végre megkapjam. Nyelve végzetes csapásokat mér rám. Ritmusosan nyalja csiklóm, nem tudok uralkodni rajta, lélegzetem elakad, testem megfeszül, kezemmel fejét rányomom puncimra, hogy erősebben érezzem csodálatos nyelvét. Lihegek, testem remeg, Ő nem áll meg, mert testem még mindig rámozog. De már nem bírom. Felülök, megcsókolom és annak ellenére, hogy most éltem át egy hihetetlen orgazmust, jobban kívánom, mint eddig.
Felhúzom magam mellé az ágyra. Ő most háton fekszik, Meg kell jutalmaznom az előbb történtekért. Hevesen elkezdem csókolni, majd szopni a farkát. Megállít. 69-es pózban szeretné. Megfordulok, lábaim szétteszem feje mellett és ráereszkedem szájára.
Kinyújtja a nyelvét, én megérzem a hegyét és ösztönösen elkezdek rajta vonaglani. Nem tudok másra koncentrálni, ezt fokozza, hogy ujjait belém tolja könyörtelenül, magával ragad a vágy, hogy a lehető legmélyebben érezzem ujjait magamban és nyelvét a csiklómon, közben farkát a kezemben tartom, de nem tudom a számba venni, mert harapom a szám szélét, Ő csak tolja belém az ujjait, már azt sem tudom hány ujja van bennem. Kezemmel a hasán támaszkodom, szinte ülök az arcán, testem irányíthatatlanul vonaglik, kezemmel már markolom a hasát, attól félek, hogy fizikai fájdalmat okozok neki, de nem tudok uralkodni rajta.
Leteszem kezeimet combjai mellé, nehogy bántsam, ezzel elősegítem, hogy ujjait, még mélyebben belém tolja. Testem minden pontja remeg. Puncim megfeszül, Körbefogja szerelmem kezét, szinte taszítja ki magából, lihegésem zihálásra vált. Elélvezek, de testem nem bír megállni, folyamatosan vonaglik még és nem engedi el a gyönyört okozó kezet.
Leugrom szerelmemről mert nem bírom tovább és lihegve rámosolygok, megcsókolom, pihenjünk egy kicsit mondom és lefekszem mellé.
Ő eközben elmeséli, hogy egyébként 5 ujja volt bennem. Majdnem bement az egész keze. Én tudom, hogy ez régi vágya volt, és nagyon örülök neki, hogy bár csak félig, de sikerült ezt a vágyát teljesíteni.
Csókolózni kezdünk, persze ez megint nem egy semleges csók lett. Újra érezni akarom Őt! Keze ismét a puncim felé veszi az irányt, és ujjai belém hatolnak, mintha az előbb nem történt volna semmi, úgy érezem, hogy megint a közepénél járunk. Megbénít a keze. Semmi másra nem tudok koncentrálni, csak arra, hogy  évezzek és élvezzek és élvezzek.
Bennem van megint 5 ujja és érzem, hogy már mindjárt az egész keze, megállítom, mert úgy érzem nem fog beférni. Ekkor előkerül a síkosító, bekeni vele kezét és puncimat. Folytatja, ahol abbahagyta. Keze immár egy pillanat alatt eltűnik bennem, én meg nem jutok levegőhöz, zihálok, és vinnyogok a gyönyörtől. testem az előző kettőnél most sokkal jobban megfeszül, puncim lüktet, remegek, vinnyogok, vonaglok. Olyan érzésem van, mintha az eddigi összes orgazmusom egyesült volna és most egyszerre törne ki rajtam.
Ez még mindig nem elég, még mindig nem kaptam meg a farkát, amire a kezdetektől iszonyatosan vágyom. Átéltem életem legnagyobb orgazmusát és ez csak fokozta ismét a vágyaimat, még jobban akartam. Mintha egy ösztönös állat lennék.
Simogattam farkát, combja alá raktam az egyik lábam, szorosan szorítottam magamhoz a fenekét és rámozogtam, mintha már bennem lenne. Kis idő múlva bennem is volt. Csókoltam, simogattam, markoltam a fenekét és húztam magamra. Végre éreztem, hogy testünk egyesül, hogy szerelmünk kiteljesedik, hogy egyé válunk.
Egyszerre élveztünk el, szorítva egymást, belenyögve, lihegve a másik nyakába, arcába, szájába.
Elfáradtunk. Így ahogy voltunk szó nélkül elaludtunk egymás karjaiban.
Hozzászólások
További hozzászólások »
muhahaha ·
Nem akarod kiadatni? Nagyon jó!

annonymuslany ·
Köszi Bánkbán!
Muhahaha! Ezen nem gondolkodtam még. :) Köszi!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: