Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A beteljesülés

Aki nem olvasta az előző történetem annak leírnám,  röviden, hogy a találkozónk után minden nap beszéltünk egymással, a sráccal.
Jöttek az éjszakába nyúló MSN-es beszélgetések, és az örökös szexuális húzás, amit mindketten éreztünk.
Sajnos nagyon sok idő lett volna, amíg újra találkozhatunk, ezért megbeszéltük, hogy eljön hozzám.
Végre eljött a nagy nap. Készülődtem alig vártam már, hogy megérkezzen. Amikor megláttam, csak remegtem, de egy puszin kívül más nem történt. Hazaértünk hozzám, egy kicsit beszélgettünk, majd elkezdtünk iszogatni.  Közbe beszélgettünk is, de már nagyon nehezen bírtam, hogy ne csókoljam meg. Hirtelen ötlettől vezérelve felálltam, majd kapcsoltam zenét, tudtam, hogy is arra gondol, amire én, amit megígértem neki. Csak egy kis ruha volt rajtam, így könnyen élvezhette fenekem látványát a kis fekete tangában. Táncoltam és táncoltam, néha kacér pillantásokat vetve rá, szemében már égett a vágy. Felkelt a fotelból, megfogta a kezem és magához húzott. A bizsergés végig fut a hátamon, ahogy megérint, majd egyre feljebb kerül a keze felfele tolva a ruhámat. Én se sokat késlekedtem levéve pólóját simogattam a mellkasát és a hátát. Mohón és követelőzően csókol meg, miközben egyik keze a mellem a másik a fenekem simogatta.
Helyet cseréltünk, és én feküdtem a fotelba, levenném a farmert róla, de nem engedte.
- Még nem, még te jössz - mondja, és tovább csókol, minden egyes porcikám beleremeg, ahogy haladt egyre lejjebb. A bugyim egy gyors rántással letépi rólam, elszakadt, de nem érdekel. Belső combom csókolgatva a végsőkig fokozta a vágyat bennem. Végre belecsókol ölembe, éreztem már nagyon nedves vagyok. Ujjaival belém hatolva, érezte már mennyire kívánom. A csúcsig fokozta a vágyam, majd addig nyalt, míg el nem élveztem, nem bírtam már visszafogni a hangomat sem. 
Látom rajta, ahogy néz míg lenyugszok boldogan mosolyogva megcsókol, sóhajtozok még mindig. Ekkor eltoltam magamtól, felállt, majd elé térdelve lehúztam róla a nadrágot, majd a boxert.  Látszik rajta alig várja már, hogy a számba vegyem. Mélyen a szemébe nézek, miközben apró  pici érintésekkel izgattam előbb a makkját, majd amikor éreztem, hogy már majd megőrül hirtelen az egész farkát a számba vettem. Ütemesen ki-be húzogatom a számból, közbe a golyóit és a tövét simogattam.
Nem bírja sokáig, egyszer csak felhúz, majd az ölébe kapva a kanapéra ül. Én magamba igazítottam a farkát. Elkezdtem rajta mozogni, közbe vadul csókolóztunk. Érzem, közeledik a gyönyör, ezt ő is érezve csípőmet megfogva lefogott, és csak ő diktált. Heves remegéssel élveztem el, majd megcsókoltam. Ezután felkapott, majd bevitt az ágyra, lefektetett, és újra mozogni kezdtünk. Lábaim a derekára kulcsoltam, így még mélyebben érezhettem magamba őt. Körmeim hátába vájtam. Éreztem nem sok van már neki hátra.
- El fogok menni, élvezz velem kérlek - zihálta.
Nem szóltam semmit, csak megcsókoltam, majd egyre gyorsabban mozgott, míg remegés járta át mindkettőnk testét, és egyszerre élveztünk el. Kicsit még csókolóztunk, amíg lenyugodtunk, majd kicsúszott belőlem, betakaróztunk, és a karjaiban aludtam el.
Másnap még délelőtt haza kellett mennie. Nem tudtuk, hogy lesz még alkalmunk a szexre, de bíztam benne, hogy igen. Azóta is minden naposak a beszélgetéseink. Tudja minden vágyam, és megígérte, legközelebb betartja. De ez már máskor történt meg.
Hozzászólások
További hozzászólások »
SexyBaby22 ·
Köszönöm szépen legközelebb igyekszem :)
Marokfegyver ·
Tőlem is olvashatsz valamit, csak úgy, kíváncsiságból, merthogy én is kíváncsi lennék, hogy milyennek látszik a Te szemeddel...
A folytatásra - az írás/közlés folytatására - meg azt javaslom, hogy nézd át: mennyiben lehet a történet érdekes a 2 szereplőn túl mások számára?

sapoblack ·
Kicsit szétszórt és számomra zavaró, hogy felváltva használod a jelen és múlt időt.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: