Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A bátyám, Én és Falcon

A taxis már vagy öt perce elhajtott, és én még mindig ott álltam a kertvárosi, tujákkal tarkított udvarral körbevett házunk előtt. A hó enyhén szállingózott, szőke hajamba kapott a hideg szél, sálamat ráncigálta, szürke szövetkabátom alá bújt. Mindig megnyugtatott a nagy ablakos fehérre meszelt otthon, mosoly suhant át az arcomon.
Vettem egy nagy levegőt, és megpróbáltam egyszerre minden csomagot bevinni, bakancsos lábammal löktem be a bordó ajtót. A bőrönd, és a többi málhám majd kizuhant a kezemből, a karácsonyról ott felejtett ajtódísz leesett a hóba.
Már bántam, hogy Timet nem hívjam fel, nem kértem, jöjjön ki elém a reptérre. Elegem volt abból, hogy mindig rászorulok, meg akartam neki mutatni, hogy önállóan is elboldogul az öcsikéje. Tizenkét órája nem aludtam, az öreg hölgy, aki mellettem ült a repülőn, vagy beszélt, vagy horkolt. Alig vártam, hogy megszabaduljak a szomszédságától, hazaérve pedig a ruháimtól és vegyek egy meleg fürdőt, mielőtt alszom egy nagyot.
Jól esett az ismerős illatot magamba szívni, a Francia tanulmányi kirándulás kellemes élmény maradt, de örültem, hogy végre otthon lehetek. A nagy terekre osztott házban, a kényelmes egyszerű berendezés között.
Timet, azonban a bátyámat, hiába szólongattam.
– Hahó, itt van az öcsikéd! Gyere elő! – Benyitottam a szobájába is, hátha alszik, de ott sem találtam. Így sietve kigomboltam az ingemet, közben rúgtam is le magamról a cipőt, szabadultam zoknitól, nadrágtól, végül az alsómtól is, szanaszét hagyva őket a hosszú folyosón. 

Vehemensen nyitottam be a fürdőbe, ott azonban földbegyökerezett a lábam. Tim és a legújabb barátja, éppen a kádban csókolózott, összegabalyodva, félig fekve, kezük, lábuk összevissza lógott a kád peremén túlra.
Csak álltam döbbenten, mozdulatlan, annyit azért sikerült megfigyelnem, a másik fiú hasonlatos a testvéremhez, izmos, sötét hajú, bronzosan csillogó bőrű. A szeme is mosolygott kéken, amint rám szegezte. Akkor fogtam fel, hogy a meztelenségemet bámulja, végigpásztázza közepes testalkatom minden szegletét.
Timmel kezük még egymás péniszén, bár azt nem mondhatnám, hogy megzavartam őket. Először meglepődtek, majd összenéztek, és elmosolyodtak.
Nem is értettem magam, miért vagyok olyan suta, a bátyámat már ezerszer láttam meztelenül, és csókolózni lányokkal, fiúkkal is. Mégis, akkor remegtem minden ízemben, és próbáltam a péniszemet rábírni, ne akarjon merevedni. Igyekeztem nem bámulni, ahogy Tim megfogja barátja állát, és érzékien, finoman elkezdi csókolni, mintha nekem tartanának bemutatót.
- Akkor lőttek a fürdésemnek, pedig nagyon szerettem volna felfrissülni.
Semmi válasz.
- Nem értelek titeket, egy csepp víz sincs a kádban, miért nem mentek Tim szobájába?
- Lefürdessünk, öcskös? – kérdezte az ismeretlen fiú.
Tim szemöldöke felszaladt, míg én úgy tettem, mint aki nem érti a célzást, bár a merevedésemet már nem tudtam visszatartani. Olyan erotikus hullámok áradtak felém, és annyira szenvedélyesen nyúlt Tim és az idegen egymáshoz, hogy nem tudtam magam kivonni a hatása alól.
- Úgy érted, hogy megmossuk, és te, vele is foglalkoznál? –kérdezte Tim.
- Baj lenne?
Mintha ott sem lennék, tárgyaltak tovább, rólam. Sugdolózni kezdtek, majd egyszerre pillantottak rám.
- A barátom Falcon, rendes srác, és nagyon helyes. Gyere ide Jace, a fürdés miatt ne legyen gondod. – Ezzel Tim megnyitotta a vízcsapot, Falcon pedig kilépett a kádból. Az, hogy lenyűgözött teljes meztelensége, talán találó arra az érzésre, amit kiváltott belőlem. Soha nem éreztem még csak hasonlót sem, egyetlen fiú sem indított el bennem semmit. Azonban Falcon, olyan delejes hatással volt rám, a testemre legalábbis, mintha tíz szép, meztelen nő közeledne felém.
- Szóval te vagy Jace…
Kinyílt a szám, de válaszolni már nem sikerült. Falcon mintha ezer éve ismerne, az arcom jobb felére tette a kezét, majd megcsókolt. Szörnyen elgyengített, fel sem fogtam, hogy fiú gyakorol felettem hatalmat, csupán azzal, hogy létezik. A csók alatt, mint egy béna álltam, merev péniszem Falcon bőréhez nyomódott. Már meg sem próbáltam visszafojtani a nyögésemet, mert az olvadó valami egészen magával ragadott.

Falcon vállába kapaszkodtam, amikor kettőnk teste közé vitte kezét, hatásosan csúsztatva egyre lejjebb, hogy elérje az ágyékomat, és kezébe vegye a péniszemet. Annyira gyorsan történt minden, hogy a valahol bennem keringő tiltakozásom elveszett, a kiáltás is: Állj, hé, én hetero vagyok.
Csak azt vettem észre a kádba segít Tim vigyorogva, elkapja Falcon kezét, maga fölé húzza egy rövid csók erejéig, míg én mellé csúszok az egyre növekvő habfedésbe. Tim ezután a kád fejéhez, a peremre ült, lábai a fejem két oldalán, Falcon kívül maradt a kád oldala mellett térdelt.
- Tesó, én megmosom hajad - kezdte el vizezni, majd habozni a fejem Tim - én pedig a szerszámodat - folytatta a barátja.
Végre, sikerült pár szót kinyögnöm.
- Boldogulok magam is, szeretnék egyedül maradni. Nem kérek segítséget a fürdéshez.
- Ó, de te fáradt vagy tesó, bízd csak ránk magad.
- Bizony, isteni lesz a tisztálkodás, meglásd - mosolyogta Falcon, aki ekkor már az ágyékomat habozta, rendkívüli erotikus hullámzást elindítva bennem. Míg Tim a fejtetőmet és a tarkómat masszírozta a habbal, és figyelte mit csinál a barátja, addig az körbe-körbe habozta az ágyékom, mind kisebb körben a golyóim és a férfiasságom körött. Amint a golyóimat a nagy tenyerébe vette, majd finoman mosdatni kezdte, megrázott az elektromossághoz hasonlatos valami. Falcon közben a mellkasom fölé hajolt - mellbimbóm épp kilátszott a vízből - nyelve mindkét mellem nyalogatta felváltva, ujjai pedig a golyóimról a péniszemre csúsztak.
Fel, le, játszott egy kicsit, majd tenyérrel simogatott: a makkomtól egészen le az ánusomig.
Már ott tartottam, hogy mindegy hogy csinálja, és miképpen, élvezetet akarok.
Tim közben megmosta, és leöblített a hajam, a vállamat és a hónaljamat is, ezzel az ő munkája velem kapcsolatosan véget is ért.
A barátja mögé térdelt, s míg az, velem foglakozott, ő addig Falcon nyakába csókolt, fülcimpáját nyalta, jobb kezével, hol a saját, hol Falcon méretes péniszén húzogatta a bőrt. Közben közelebb csúsztak a felsőtestemhez kissé, Falcon a kád fölé hajolt, hogy megcsókolhasson. Ekkor lettem aktív valamennyire, a kezeim a nyakába kulcsolódtak, közel húztam magamhoz, és nyelvem visszasimogatta az övét.
- Ó, egy pillanat – szólt Falcon nemsokára a mosdó fölötti polchoz nyújtva kezét - itt van az óvszer - adta át Timnek a fényes tasakot, aki csókkal köszönte meg neki a szívességet, és már tépte is fel a kelléket. Látni nem láttam, de elképzeltem a testvérem miképpen gördíti az eper illatú, vékony gumit fel az álló dákójára, hogyan húzza széjjel Falcon farpofáit. Nyálat vitt a bejáratához, majd lassan döfködni kezdte a helyet, míg éreztem Falcon testének várakozó feszülését.
Addigra már lüktettem, Tim nemsokára megragadva Falcon vállát, pumpálni kezdte, méghozzá igen gyakorlottan és szenvedélyesen. Falcon szemében árnyékok szaladgáltak, és sóhajok hagyták el a száját, ha nem éppen velem csókolózott. Keze már nem annyira egyenletes tempóban húzogatta a bőrt a fitymám felett, de addigra már olyan állapotba kerültem, hogy mit sem számított, egészen beleremegtem az élvezetbe.
Gondolkodni utána sem tudtam, csak néztem, ahogy Falcon megragadja a kád peremét az utolsó, igen erős lökések alatt, míg a bátyám el nem élvez.
Amikor Tim a szemetesbe hajította a használt óvszert Falcont a kád végére ültette, elé térdelt, én pedig a kihűlő vízben bámultam, miképpen bólogat a fiú vaskos szerszámán addig, míg az tele nem lövi a száját.
- Ez jó fürdés volt, nemde öcskös?
Erősen vörösödtem, nem tudtam, mit mondjak Timnek.
- Na, uzsgyi aludni, nekünk is le kell mosdanunk Falconnal.

Először fel sem fogtam, hogy első meleg élményemet szereztem, csak ébredés után gondolkoztam el azon, hogy mehettem bele a dologba. Erős szégyenérzet kapott el, Tim miatt, akivel mindig is remek kapcsolatunk volt. A szüleink politikához kötött munkájuk miatt sokat tartózkodtak külföldön, Tim így fontos szerepet kapott az életemben. Erős és megbízható, ugyanakkor kellően laza volt, mégsem kallódtam el mellette, mert a tisztességre tanított.
Azonban nem mertem a szeme elé kerülni, pedig mardosott az éhség. Hat órát aludtam csupán, feltételeztem, hogy Falcon még náluk tartózkodik. Megfogadtam, soha többé nem teszek ilyesmit, ezen túl bármikor is látom meg Timet valakivel, gyorsan elhagyom a terepet.
Falcont pedig…reméltem, hogy soha többé nem látom,…különben bizonyosan a lábai elé vetem magam, és kérlelem: nyúlj hozzám megint, mert csodálatos dolgot kaptam tőled.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Örülök, hogy újra - azaz továbbra is - itt vagy.
Olvastam ám, és megint lelkük van a hőseidnek, el lehet igazodni a fürdőszobában... szóval tetszett.

luluka20 ·
Tök jó lett!!! :)))*-* ^^

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: