Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A barátnőm és én

Én mindenre felkészülten vártam az éjszakát. Megfürödtem, minden egyes szőrszálat leborotváltam magamról. Felvettem a vadiúj bordó csipkés melltartóm és bugyim. Majd jött a hír, hogy ma este mégsem találkozunk. Rettentően csalódott voltam.
Barátnőmmel az ágyban kuporogva tárgyaltuk ki a férfiak szívtelenségét és mivel rettentő fülledt volt az idő egyre több ruhától szabadultunk meg. A végén melltartóban és bugyiban voltunk. De ez akkor teljesen természetesnek tűnt, mivel kislány korunk óta ismertük egymást, láttuk már egymás testét meztelenül.
Arról panaszkodtam neki, hogy egy hete vártam már ezt a találkozást, és hogy már a gondolattól felizgultam, hogy ma találkozunk, erre ő itthagy.
Hajnalig beszélgettünk, majd,hirtelen felindulásból közöltem, hogy nekem most muszály magamhoz nyúlnom, ha nem haragszik. Erre ő közölte, hogy nem, és akkor ő is kényezteti magát. Persze nem hittem neki, és átnyúltam a takaró alatt a lába közé. Éreztem hogy a keze a bugyijában és finoman simogatja magát. Egyikünk se szólt semmit, csak egymás arcába bámultunk a sötét szobában.
Elhúztam a kezem és én is elkezdtem simogatni magam.
Hallottam a takarója alatt a mozdulatait, és az egyre szaporább légzését, és nyilván ő is az enyémeket. Egymás felé fordultunk és közelebb bújtunk egymáshoz. Ahogy kifújta a levegőt a nyakamat csiklandozta. Megpusziltam az arcát. Átnyúltam a takaró alatt és megérintettem a csípőjét. Nagyon finom, puha bőre volt. Felsóhajtott, és tovább simogatta magát. Végighúztam a kezem az oldalán a melltartójáig és vissza le a combjáig. Így simogattam és még kötelebb bújtam hozzá. Éreztem a bőre illatát, a meleget ahogy sugárzott belőle, a keze a hasamhoz ért, ahogy még mindig simogatta magát. Az arcom az arcához nyomtam és ő megpuszilta. Elkezdtük puszilgatni egymást, míg a szánk össze nem ért. Megcsókolt. Lágyan, de vágyakozással tele. Nagyon finom íze volt. Megfogta a csípőmet, én föltoltam magam az ágyon, a combom a lábai közé fúrtam, hanyatt döntöttem, és csókoltam. Szenvedélyesen. Majd a nyakát csókoltam, a finom, puha bőrét. Egészen le a melltartója széléig. Közben ő is végigsimította a testem. Minden porcikám reszketett a vágytól. Felültem és levettem a melltartómat. Majd vissza fölé hajoltam. A kezébe vette a melleimet. Mintha áramütés ért volna. Ézetem minden sejtemben ahogy megmerevednek a bimbóim. Vadul elkezdtem csókolni. A háta alá toltam a kezem, ő megemelte magát, én kikapcsoltam a melltartóját és levettem róla. A félsötét szobában láttam, hogy gyönyörű kerek mellei vannak, és hatalmas mellbimbói, körülőtte picike barna bimbóudvarral. Odahajoltam és a számba vettem az egyiket, a másikat a kezemmel cirógattam. Isteni érzés volt. Felnyőgött. Újra megcsókoltam, és lassan hozzáérintettem a melleimet az övéihez. Őrült vágy dúlt bennem ahogy a mellbimbóink összeértek. Ő felült és csókolt, vissza hanyatt döntöttem és csókoltam ahol csak értem, az egész testét, már nem olyan finoman, vadul, őrülten vágyakozva. Hagyta magát, felnyőgött minden csókomra. Végigcsókoltam a hasát, egészen a bugyijáig. Majd finom csókokat leheltem a bugyijára kívülről. Beszippantottam a puncijának átható illatát. Oldalról becsúsztattam a kezem a bugyija alá. A finom kis szőrök csiklandozták a tenyerem. Felfedeztem a puncija minden porcikáját. Megtaláltam amit kerestem, megérintettem a csiklóját, az érintésemre ő teljes testében megfeszült. Finoman körbe simogattam, majd lejjebb csúsztattam a kezem és megéreztem forró nedveit. Kihúztam a kezem és lefejtettem róla a bugyiját, majd lehúztam a sajátomat is.
Ő felült, végigsimította a melleimet majd lejjebb csúsztatta a kezét és megérintette a megduzzadt dombocskát a lábam között. Éreztem, hogy csupa nedv a puncim. Ahogy a csiklómhoz ért megremegtem. Egyik lábammal a combja közé térdeltem, másikkal a csípője mellé. Felhúztam a lábát, így a puncikáink szembetalálkoztam. Hozzádörzsöltem a forró puncimat az övéhez. A nedveink összekeveredtek. Hallgattam a cuppogó puncink, ahogyan lágyan ringattuk a csipőnket. Egyre szaporábban vettük a levegőt. Elhúzódtam tőle és a lába közé hajoltam. Belenyaltam a forró, lucskos puncijába. Szinte elbódított a kéj. Nyelvemmel a csiklóját nyaldostam, majd felfedeztem a kis rést is. Belenyaltam, amilyen mélyen csak tudtam, és lassan az ujjamat megmártottam benne. Finoman ujjaztam és nyaltam, szopogattam a csiklóját. Közben éreztem, hogy a puncimból a nedvem a combomon csurog végig. A csípője megfeszült, a teste görcsbe rándult. A puncija lüketetett. Éreztem a hüvelyében a ritmikus rángásokat. Hatalmasat élvezett. Még simogattam a punciját, amíg teljesen el nem ernyedt az ágyon...
Hozzászólások
fannyka ·
Menj kétszáz métert egyenesen, ott lesz egy jobbra ívelő kereszteződés, ott kanyarodj balra, aztán újabb fél kilométer után a sárga ház és a Teszkó közötti kis utcánál fordulj jobbra, és száz méter után a jobb oladon találod a célállomást.

Bocsi, de ilyen volt az írásod. Szárazon elsorolod az eseményeket. Leírás, érzések, hangulati festő elemek, párbeszédek nincsenek is. Az jó, hogy nem vagy vulgáris, nagyjából helyesen írsz, és érthetően fogalmazol, épp csak a lélek hiányzik az egészből.

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: