Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A bál és a fantomja

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy csillogó, pompás város. Ebben a városban az emberek nagyon szerettek estélyeket tartani, szinte minden este volt egy pompás bál.


A mai rendezvény apropója az egyik gazdag és befolyásos család lányának Lady Candy von Sweet –nek a 18. születésnapja. A fiatal lány már lázasan készült, izgatottan keresgélt a szekrényében. Izgalmának az oka egy régi hagyomány volt, miszerint a 18. születésnap alkalmából egy hatalmas álarcos bált tartottak a hasonló korú ifjak, ahol a születésnapost beavatják a felnőtt lét izgalmaiba.


Pár perc kutatás után meg is találta, amit keresett: régi „szerelmét”, az első elemes játékszerét. Még 16 évesen vette és sok-sok kellemes estét töltöttek el kettesben. Vele tanulta meg hogyan elégítsen ki orálisan férfiakat , együtt tapasztalták meg a szexualítás gyönyöreit, hogy csak néhányat említsünk a közös kalandjaik közül. Ezeken a régi emlékeken merengve belegondolt, hogy vajon fognak-e még valaha eltölteni ilyen kellemes estéket. De az álmodozást félbeszakította a felismerés, hogy az estély nemsokára kezdődik, és még nem végzett az öltözködéssel. Erre a különleges alkalomra elküldte a szobalányát, hogy vegyen neki pár új „használható” ruhadarabot. Szerzett egy rezgős bugyit távirányítóval amit betett a táskájába (biztos ami biztos, hátha nem úgy sikerül az este és akkor se maradjon izgalom nélkül). Felvett egy érzéki (de egy mozdulattal levehető) fűzőt és egy hozzá illő harisnyatartót. (A kedvenc szobalánya lepte meg szülinapja alkalmából egy rezgős gésa-golyóval és egy nagy csomag sötétben világító, bordázott (és mintás) óvszerrel, mert fő a biztonság). Kisvártatva megjött az öltöztető (akit régóta nagyon érzékinek és kívánatos nőnek tartott), valamint a sminkes, hogy egy csodás hercegnőt varázsoljon belőle.


A bál egy hatalmas aulában volt, pompásan feldíszítve virággal és mindenféle érdekes szoborral. A helységbe négy folyosó vezetett, mindegyiket ajtók szegélyezték. Az eseményt egy közös tánc nyitotta meg. A fiatal lány párja egy magas, erős állú hosszú barna hajú, kissé szakállas férfi volt. Izgatottság lett úrrá rajta, minden porcikája remegett... Várjunk csak, ez valami más. Ez lentről jön és nagyon kellemes... – gondolta. De nem, az nem lehet – folytattam magában. A tánc végeztével már mélyen vette a levegőt és reszketett a lába az élvezettől, így próbált elbotorkálni egy székig. Próbálta leplezni kéjes nyögéseit és mosolyának valódi okát, nem sok sikerrel. Elkezdett kotorászni a táskájában, de nem lelte, meg amit keresett. Arra  a következtetésre jutott, hogy valaki biztos kivette a vibrálós bugyija kapcsolóját, és az a valaki most is figyeli őt, figyeli miközben zihál a gyönyörtől és mindjárt ennyi ember szeme láttára elélvez. Nem is tartott sokáig, pár pillanat múlva elöntötte a forróság, a szempillái elkezdtek remegni, majd az izmai teljesen elernyedtek. Szerencsére a kapcsoló birtokosán kívül ezt senki sem vette észre a nagy nyüzsgésben.


Miután sikerült ismét rendesen venni a levegőt, a bál menete visszatért a normális kerékvágásba: táncoltak, ettek, ittak, beszélgettek, de egyszer csak egy szolgáló jelent meg előtte egy üzenettel, amiben a következő állt: „Nálam van a kis játékszered kapcsolója. Ha szeretnéd visszakapni, gyere a megadott helyre.”  Pár perc múlva már a megadott helyen, egy sötét folyosón várta kukkollóját. Egyszer csak valaki a háta mögül a fülébe suttogott – Tedd fel ezt – mondta halkan. A lány szó nélkül engedelmeskedett és bekötötte a szemét a neki adott selyemsállal.


- Ülj le erre a székre és tedd hátra a kezedet - hangzott a következő utasítás. Miután ezt is megtette, érezte, hogy egy szőrmés bilincs kattant a csuklóján.


- Nyisd ki a szád! – érkezett az utolsó instrukció.


A székhez bilincselve tudta, hogy úgy sem tehet mást, meg már amúgyis régóta ki akarta próbálni kedvenc milyen lehet egy igazi meredező pénisz. Kissé tétován kinyitotta puha ajkait. Várakozásának megfelelően pár pillanat múlva már a szájában érzett egy vastag duzzadó hímtagott. Még soha se volt igazi, élő férfi pénisze a szájában, de kellemes és bizsergető érzés volt. Elkezdte hát minden tudását latba vetve kielégíteni a fogvatartóját. Hirtelen szöget ütött a fejében, vajon mit érezhetnek a férfiak szopás közben? Elkezdte hát beleképzelni magát a másik fél helyébe, miközben a legjobb formáját igyekezett hozni, hogy megmutassa partnerének, mire is képes.


„Milyen ügyes ez a lány!” – biztos ezt gondolja magában ez az alak. – Fel és le, igen ez az – folytatta magába a merengést. Szívd még! Gyerünk! Ne hagyd abba! – biztos ezt mondja magában.


Vedd be az egészet! Igen, így! Nagyon jól csinálod! Ez valami csodálatos! – játszott el a gondolattal.


Ne hagyd abba! Fel és le! Ez az, de ügyes a szád! A nyelved is használd! Már mindjárt! Mindjárt! – merengett tovább miközben ő is egyre jobban belemelegedett a dologba és mind jobban felizgult. Érezte, kezd egyre jobban átnedvesedni a bugyija, mikor hirtelen ismét megszólalt a suttogó hang.


- Most már elég lesz. – és kicsúszott a fallosz  a lány szájából.


- De hát még nem végeztem! – méltatlankodott a lány.


- De igen – szólt a válasz – és eloldotta a bilincset – Vedd le a kendőt!


A látvány, ami fogadta teljesen mellbevágta. Nem egy, hanem két alak állt előtte: egy férfi, felpeckelt szájjal (nyilván, hogy ne derüljön ki, hogy ketten vannak) és egy fiatal nő, akiben a szobalányát ismerte fel?!


- De hát miért? Hogyan? Ő ki?


- Azért, hogy felejthetetlen szülinapot szerezzek, és elloptam a bugyi távirányítóját, és elintéztem ezt a kis találkát. Ja és ő a bátyám, ő is azért van itt, hogy fergeteges estét szerezzen. Láttam, ahogy esténként miként játszadozik és kényezteti magát azzal a vibrátorral, gyakorolja, hogyan elégítsen ki egy férfit minden elképzelhető módon. Elhatároztam, hogy én is tanítok önnek valami újat: hogyan kell egy másik előkelő hölgyet kielégíteni. Miután kivette a bátyja szájából a szájpecket, elindultak egy szoba felé. Ott a lányt ráfektették gyengéden az ágyra, majd ismét kikötözték, de ezúttal a lábát is, miután deréktól lefelé teljesen lecsupaszították.


- Azta, micsoda dzsungel – mondta a srác – meg kéne nyírni. Elővettek egy borotvát és elkezdték lefejteni a szőrt, hogy az érzéki és hamvas puncija végre teljes pompájában diszelegjen. (Beletelt kis időbe, mire megfelelően szőrmentesnek ítélték (hagytak egy kis nyilat formázó részt) elkezdték az oktatást.)


Először a szobalány merült bele a „dologba”: felkúszott a lány két combja között, végig csókolgatva finom bársony bőrét, majd „rávetette” magát a csiklójára. Nyelvével kényeztette, nyalogatta, szívogatta. A lány vonaglott és zihált a gyönyörtől és egyre csak annyit tudott kinyögni, hogy „még!”.


 





 


Kicsit később a bátyja váltotta fel a tanításban, mialatt a szobalány úrnőjének mondta, mit tesz vele éppen. Feláras intenzív kurzus után jött a számonkérés: a szobalány eloldotta a születésnapost és ő feküdt a helyére. Most a lányon volt a sor, hogy viszonozza azt a sok gyönyört, amit kedvenc szobalányától kapott ma. Szívét lelkét beleadta és a szobalány arcán tükröződő  elégedettség és gyönyörből tudta jól csinálta. Közben a szobalány bátya lassan mögélopózott és hátulról elkapta. Egy hírtelen mozdulattal behatolt a lány friss üde puncijába. Ettől ő is felnyögött de folytatta a szobalány csiklójának a dörzsölését a nyelvével. Így hármasban paráználkodtak egy darabig majd nem sokára a vizsga végét jelző utolsó nyögés és izmok elernyedése is megvolt. A férfi az utolsó erőteljes lökése után a spermáját a lány fenekére spriccelte. Születésnapos gyorsan felöltözött, majd hálásan megölelte oktatóit, megcsókolta őket és elindult vissza a bálba.


Mikor visszatért az aulába, egy hang ütötte meg a fülét.


- Áh drágám, épp téged kerestünk, most hogy vége az est „bál” részének, kezdődhet az élvezet!


Fiatal legények és ifjú szépséges hölgyek egy mozdulattal megszabadultak a ruháiktól és a legközelebbi (ellenkező nemű) személlyel elkezdtek vadul ölelkezni és csókolózni majd az egész teremben mindenki szeretkezni kezdett.


Mint korábban a táncban, itt is mindenki csinálta mindenkivel. A szülinapos először egy magas, szőke sráccal volt aki hátulról lökte a farkát a lányba a zenekar által játszott keringő ritmusában. Őt egy vörös lány váltotta, akit korábban a szobalánytól tanult technikákkal kényeztetett bár a lány punciját vörös szőr szegélyezte, ami kicsit zavarta de ugyanakkor egzotikusnak is találta a nem mindennapi frizurát. Volt része édeshármasban és ördögi hármasban, 2 lánnyal, 3 sráccal és minden elképzelhető pózban és összetételi csoportban is.


Az este vége fele már fájt,  égett a puncija a sok behatolástól és alig állt a lábán a mámor és kimerültség együttesétől. Ekkor ismét felzendült a hang:


- Most, hogy így elszórakoztunk, kérném a szülinapost fáradjon ide és üljön le a székre. A lány oda sétált az aula közepére a székhez, ekkor hirtelen (az este folyamán már harmadszor) megkötözték.


- Akkor kezdődjön a beavatás!! – kiáltották. Abban a pillanatban 32 fiú állta körbe rá meredő férfiasságukkal és mind egyszerre élvezett rá, teljesen betemetve a fehér ragacsos anyaggal. Jutott belöle mindenhova, a melleire a szőke hajára, az arcára. Szinte az egész felsőtestét elborította. Hazafelé menet csak két dolog járt a fejében: ha ilyen a felnőttség, azt nagyon könnyen meg tudná szokni.
Hozzászólások
További hozzászólások »
nedugki ·
Ezt is te írtad az egyetlen nickeddel Rikárdó? Helraiser és Szivacs társszerzők?

Hellraiser ·
NEKEM NEM TÁRSSZERZŐM SEMMILYEN SZIVACS! A többi szövegelés nem izgat különösebben!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: