Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A 318-as szoba

A szoba üres volt, de tudtam, hogy laknak benne, mert a csomagok szerteszét hevertek a földön, a ruhák egy nőről árulkodtak, aki igen gazdag lehet, mert csupa márkás, szép ruhája volt. Mindenesetre én takarítani kezdtem: gyorsan felporszívóztam, megcsináltam az ágyat, összeszedtem egy kicsit a holmikat a földről. Megakadt a szemem egy hosszú műanyag cső alakú tárgyon, ami nem igazán hasonlított semmihez, amit eddig láttam, első ránézésre vibrátornak mondtam volna, de mégsem az volt, na de ki tudja mire használja a gazdája, s ezzel le is tettem a polcra.
A fürdőszoba következett. A szobák takarításánál, mindig a fürdőszoba volt a legnehezebb, ott kellett a legtöbbet takarítani, súrolni. Legtöbbször az óriási tükörrel kezdtem, számomra az okozta a legnagyobb gondot, a végére a zuhanyzót hagytam. Éppen a végére értem a zuhanyzó tisztításának, amikor éreztem, hogy valaki hátulról mögém áll, a szoknyám alá nyúl, és megmarkolja, majd simogatja a fenekemet. Ezután kezeivel feljebb, és feljebb halad, benyúl a melleim közé. Meglepődve hátranéztem: egy 35 év körüli szőke, nagyon csinos, jól öltözött nőt pillantottam meg. Gyönyörű hosszú haja volt, ami kicsivel a dereka felett érhetett véget. Mindig is irigyeltem a szőke hosszú hajú lányokat. A pasik a szőke hajú lányokra jobban felfigyelnek. Nekem vállig érő sötétbarna hajam van, így azt hiszem érthető, az irigységem. Az idegen nő égszínkék szeme csak úgy szikrázott ahogy belenéztem. Majd édes kis duzzadt ajkai szóra nyíltak: Szia, Adeline vagyok - mondta. Kicsit elbeszélgettünk, minden olyan természetes volt.

Nem vagyok leszbikus, de ennek a nőnek, olyan kisugárzása volt, ami teljesen megbolondított. A magabiztossága, a csinos alakja, a szexi ruhája, teljes mértékben a hatalmába kerített. Felajánlottam, hogy megmasszírozom. Segítettem hátul lezipzározni feszülős fekete ruháját, aminek rövidsége még a saját egyenruhámmal is vetélkedett. Alig tudtam gyönyörű kerek melleiről lehámozni a ruhát.
Ott állt előttem egy szál bugyiban, teljes magabiztossággal, volt is mire büszkének lennie. Teste izmos volt, ahogy végigsimítottam, feneke, combjai kemények voltak a sok edzéstől. A mögé álltam, úgy hogy a tükörből láttuk magunkat. Olajat csorgattam testére, s megfigyeltem hogy folyik a vállától indult majd pontról pontra haladt, elérte a melle kezdetét, majd végig a mellén, a mellbimbó hegyén megállt. KÉSZ! Nem bírtam tovább muszáj volt hozzáérnem, mintha valamilyen külső erő utasított volna. Mellei érintése finom, puha volt, lágyan masszíroztam őket, és felhőtlen boldogság fogott el. Azon kaptam magam, hogy meztelenül zuhanyzunk. Illata, az érintése, a bőre puhasága teljesen megbabonázott. Vizes melleit kezembe vettem és gyúrtam, akár a tésztát. Miközben ujjait puncimon éreztem, csiklóm ritmikusan két ujja között súrlódott. Ezután elém térdelt, lábam közé kérezkedett és széttárt nedves puncimat nyelvével izgatta. Csak úgy lefetyelte a kéji nedűm. Én szinte alfában voltam konkrétan arra emlékszem mikor finoman nyelvével hüvelyem bemenetelénél kicsi köröket írt le, s egyszer-egyszer bedugta nyelvét. Ezzel nagyon felhúzott, vágytam már valami kielégítőre. De a játéknak még közel sem volt vége. A zuhanyrózsával próbálkoztunk, hozzám dörzsölte majd maximumra eresztette a vizet. Mondanom sem kell ez még jobban felizgatott. Rávetettem magam, csókolgatni kezdtem, nyakát harapdáltam, fülébe piszkos szavakat szóltam. A fehér fürdőszoba szőnyegre fektettem, kezemmel éppen csak megérintettem punciját, ez bőven elég volt ahhoz, hogy leszűrjem, ő is kellően felizgult. Én is kiszívtam az éltető nedűt. Ezután hátratámaszkodott felemelte lábát, próbáltam punimat az övéhez dörzsölni. Akkorát nyögött, hogy azt hittem azon nyomban elélvez, ahogy csúszkáltak a puncik egymáson.

Hirtelen egy ötlet futott át az agyamon. Átszaladtam a másik szobába, Adeline követett, el sem tudta képzelni mi történhetett, hogy ilyen gyorsan felpattantam. Elővettem a furcsa műanyag rudat, amiről kezdett derengeni, mi is lehet célja. A rúd vastag, és viszonylag hajlékony volt, egy gombszerűséggel a közepén, a végei felé kicsit vékonyodott, így könnyen bevezettem hüvelyébe, ahogy az ágyon feküdt, ez láthatóan jól esett neki. Ahogy magamba nyomtam a másik végét, puncink egyre közelebb került egymáshoz, a végén összeért és ismét érezhettük nedvünk keveredését. A rúd teljes mértékben kitöltötte vaginámat, kicsit még fájt is, de kárpótlásul csúszkálhattam mind a rúdon fel-le, mind csiklóján jobbra-balra. Elképesztő érzés volt. Lassan kezdődő, majd egyre intenzívebb rezgést éreztem magamban, most végre fény derült a gomb funkciójára is. Pár perc után a rezgés és a különböző mozgásaink olyan intenzívvé váltak, hogy már nem bírtam visszatartani. Orgazmus már a kapuban volt, hüvelyem gyors rándulásokba kezdett, könnyed érzés kerített hatalmába. Szabadságot éreztem, felhőtlenséget, örömöt.
Hozzászólások
További hozzászólások »
kabare ·
Nekem tetszett! Leszbi top1.

blondevil ·
Az egész csak képzelet szüleménye. Lesz még folytatás, más "kalandokkal". Vannak még ötleteim, de ez mind csak fantázia.
Köszönöm a kommenteket.:)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: