Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

5 perc

5 perc

Halk suttogás… szárnycsapások… léptek… Zúg a fejem. Ki akarom nyitni a szemem, de nem megy. Miért nem megy? Hol vagyok? Mi történik? A kétségbeesés egyre jobban úrrá lesz rajtam, végigfut a testemen, mintha fokozatosan mártanának a jeges vízbe.
Szárnyak hangjait hallom, mintha egy madárraj körözne felettem. Egyre közelebb jönnek, már a levegő is mozog, érzem az arcomon, szinte hozzám érnek. Aztán csend. Érzem, ahogy állnak és néznek. Néma csendben. Ez a csend rémisztőbb, mint a szárnyak. Nyitni akarom a szemem, de nem bírom. Kiáltani szeretnék, de a hangom némább, mint a csend, ami körülvesz. A testemben nincs erő, meg akarok mozdulni! Ki akarok szabadulni! Kik vagytok? Mit csináltok velem?

Aztán halk suttogás. Emberinek tűnő beszéd. Tehát nem madarak. De mit akarnak, mit csináltak velem? A fülem zúg, nem bírom kivenni a szavaikat. De tudom, érzem, hogy rólam beszélnek. A testem forróság önti el, hirtelen a jégből tűzbe borul. Éget ez a forróság, úgy érzem, lángolok. Egyre könnyebbnek érzem a magam. A fülem már kevésbé zúg, néhány szót ki tudok szűrni. Többen vannak, legalább három különböző hang, és rólam beszélnek. Egy mély, számomra mégis érthetetlenül megnyugtató hang az, amiből a legtöbbet ki tudom venni:
- …korán …hiba …mindenképpen jelenteni kell…
Egy másik, vékonyabb hang, mintha vitatkozna az előbbivel:
- …nekünk kell megoldanunk… nem tudhatják meg…
A harmadik hang, ami egy kisfiúéhoz hasonlított, csak morgott, vagy én nem tudtam kivenni szavait.

Újra éreztem az arcomban a szelet, hallottam a szárnyakat, és ismét a nyomasztó néma csend vett körül. Nem tudom mennyi idő telt el, a testem a forróságból a jégbe, a jégből a forróságba hullámzott, és nem engedelmeskedett akaratomnak. A fülem már nem zúgott, tisztán hallottam, ahogy ismét szárnyak csapdosnak, hallottam a már ismerős hangokat, de mintha lenne köztük még egy, egy ismeretlen, aki mintha nemcsak a hangjával, hanem már a puszta jelenlétével is megnyugvást, erőt, könnyebbséget sugározna. Eddig ismeretlen érzés lett rajtam úrrá, a félelmem elmúlt, a testem megnyugodott, és engedelmeskedett. Nyitottam a szemem, de a hirtelen felismeréstől, hogy az alá veti magát az akaratomnak, nyomban vissza is zártam. Ekkor megszólalt a hang, melyet eddig nem hallottam, és amely ismeretlen erőt sugárzott. Émelyítő volt, szavai az egész testem átjárták. Már nem féltem.

- Nyisd ki a szemed kedves. Nem szabad félned. Erősnek kell lenned. Szörnyű hiba történt…
Szemeim önkéntelenül is kinyíltak, de nem hittem nekik. Azt hittem, ez csak egy álom, és mindjárt felébredek. Felültem, kinyújtottam a kezeimet, és megérintettem őket. Megrémültem, azt hittem, az álomban nincsenek testi érzések, de én éreztem a szárnyakat, az arcát…egy angyal…nem is egy, négy angyal…A már ismerős, három hang, és az új, megnyugvást hozó tulajdonosai.
- Nagy hibát követtünk el – folytatta a kedves hang birtoklója. – Előbb hoztunk el téged, mint lehetett volna. 5 perccel. 5 perc maradt volna még az életedből, mikor átjöttél hozzánk.
- Az életemből? 5 perc? - motyogtam szinte érthetetlenül.
- Igen. Meghaltál. Csak 5 perccel később, mint ahogy a lelked ide került. Óriási hiba, melyet még sosem követtünk el. De a te életed, neked kell eldöntened: kéred-e még azt az 5 percet? De döntésed úgy kell meghoznod, hogy nem mondhatjuk el, hogy történt. Hogy hogy haltál meg.

Nem értettem. Döntenem kell az életemről, ami már nincs? Néztem a kedves hangú angyalra, aztán a másik háromra. Az arcuk csak sajnálatot tükrözött, választ nem kaptam belőle. De hát az én életem! Az az 5 perc is az én életem! Meg kell tudnom!
- Vissza kell mennem! Tudnom kell! – szinte ordítottam.
- Rendben –mondta teljes nyugalommal az én kedves angyalom. – De lehet, hogy fájdalmas lesz. Ha ott vagy, nincs vissza út. Az 5 perced le kell élned.
- Muszáj tudnom. Tudnom kell, hogy haltam meg! –válaszoltam most már sokkal nyugodtabban.

Aztán elsötétült minden. A testem ismét nem mozdult. De most nem az akaratomnak állt ellen. Egy faoszlop feküdt rajtam keresztben, mely lebénított. A szemem nem tudtam nyitni, de nem az engedetlensége miatt, hanem mert marta a füst. Körülöttem minden égett, emberek sikoltottak, menekültek. Most már emlékszem! Az épület, melyben dolgoztam kigyulladt. Menekülni próbáltam, az emberek egymást taposták. Aztán hatalmas robbanás. Lebénultan néztem, ahogy a hatalmas oszlop dől felém. Még csak fájdalmat sem éreztem. Néztem a füstöt, a kétségbeesett embereket, és mosolyogtam. Köszönöm angyal! Köszönöm neked azt az 5 percet!
Hasonló történetek
6645
Hjajj de szép, jujj de formás lanka. Se nem körte, nem is alma az alakja. Ott a kettő közt, kecses rádiuszok halma...
4668
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
Hozzászólások
További hozzászólások »
dstella ·
Az ötlet tetszik, a végén vártam valami... mást. Nem tudom...

Nickyyy ·
Érdekes :heart_eyes:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: