Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

2020

Porszem vagyok. Nyomódom felfelé és zuhanok lefelé. Az új, ismeretlen világ összenyom és szétszakít. Kiáltani szeretnék vagy némaságba burkolózni egy pillanatra. Örökre? Reszketek és melegem van. Fáj mindenem, közben zsibbadok. Az ellentétek összemosódnak, mintha az élet csak egy rossz vicc lenne. A múltam most veszik el, a jövőm homályos, a jelenem nem létezik. Most hagyjuk el a Föld légkörét.

Az űrhajón 3 millióan vagyunk. Én és 2999999 ember, mégis végtelenül magányosnak érzem magam. Senkit sem ismerek közülük. A nyelvünk sem közös. Persze, ha rájuk néznék rögtön megértenének az új nyelvfordító agyolvasónak köszönhetően. De nem akarom, hogy tudják mit gondolok. Úgysem értenék meg úgy, ahogy azt én szeretném.
Mi vagyunk a Szaturnusz őslakosai. Ők bizakodnak, én üres vagyok. Egy fiú, egy elég helyes srác, egy csomag bioglükozíniumot nyom a kezembe. Undorodva nézem. Előveszem az utolsó csomag Orbitoma. Talán az összes földi rágógumi között ő Az utolsó. 3 éve tartogattam. Akkor közölték velünk, hogy a környezetszennyezést már nem lehet megállítani, és hogy megkezdik a Föld evakuálását. Fura. A Szaturnuszra el tudunk jutni, új életet tudunk kialakítani, a műanyagpoharak problémáját ne vagyunk képesek megoldani... Rágom a rágót. Finom. Rosszabb időkre tettem el, hogy majd erőt merítsek belőle. Most elhasználom. Mi lesz velem nélküle?!

Döccenünk egyet, és elfog a honvágy. 10 éve a buszon is így utaztam. Ott túró rudit majszoltam, kb. 50 ember vett körül, s miközben áthaladtunk egy alvó kis falun nem is tudtam, hogy milyen boldog vagyok. Tudtam hova tartozok.
Most a távolodó kék-zöld bolygót figyelem. Zsugorodik. Európa már alig látszik, pedig nemrég még kis hazám, Magyarország is hatalmasnak tűnt.
Porszem vagyok. Porszem az Univerzumban, mely céltalanul sodródik. Utazunk egy új élet, az újra kezdés reménye felé. 2020 éve Jézus leszállt közénk, most mi keressük őt.

Utazunk. Porszemek vagyunk. De ez a néhány milliárd kis porszem röpke 5 ezer év alatt tönkretette a Földet. Most következő céltáblaként vár minket a világegyetem.
Hasonló történetek
7218
Fél évig volt az elvonón. Zsolt minden nap meglátogatta. Először csak szakmailag karolta fel, de aztán, ahogy Andrea szépsége, és nyugalma kezdett visszatérni, úgy szerettek egymásba. Mikorra a lányt gyógyultnak nyilvánították, tudták, hogy össze fognak költözni. Andrea vissza sem ment a régi lakásába...
4659
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
Hozzászólások
További hozzászólások »
neptuni ·
"A Szaturnuszra el tudunk jutni, új életet tudunk kialakítani, a műanyag poharak problémáját nem vagyunk képesek megoldani... "

:grinning: Van a történetedben valami irónikus, könnyed súlytalanság, mint a közegben, ahol jászódik.
Egy utolsó Orbitnyi boldogság?
Jópofa.

(amúgy miféle gigászi csotrogányba pakolnál 2999999 embert? Mekkora meghajtóerő kéne ahhoz, hogy akár egy pukkanásnyit is eltávolodjon a Földtől? Haha, itt ragadnánk és jól beszakadna a teteje, ahogy Murphey törvényei szerint illő)

Pavlov ·
Miért ilyen rövid? Miért nincs benne semmi történet? És nincs kifejtve rendesen...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: