Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

2. emelet 4- es ajtó

Délután fél 3..de a matek tanár még mindig mondja és mondja! Az ablakon nézek ki és vágyódom én is azok után akik mennek a buszmegálló felé! Egyszer csak egy éles hangra figyelek fel: "Veronika! Ne álmodozzon, oldja meg gyorsan a táblánál ezt a logaritmusos egyenletet legalább addig is leköti a figyelmét". Számológéppel a kezembe vörösödő fejjel sunnyogok ki a táblához! Ez a tanár engem nem szeret! - gondoltam magamban, majd amikor belekezdenék, kicsöngetnek! Na végre – sikítom el magam mit sem törődve a tanárral gyorsan bedobálom a cuccaimat a táskámba és irány a buszmegálló. Mindenhol diákok, tanárok a buszok tömve. Mérgelődök egy sort, hogy miért nem indítanak több buszt ilyen kora délután, ha egyszer tudják hogy mennyi a diák, de amikor már az ajtó előtt vagyok ez már mind nem érdekel, hiszen csak egyvalamire tudok gondolni és csak egyvalakire.

Cipő le, kabát eldobva valahol az ágyon, táska a sarokban. Bekapcsolom a számítógépet és várom, hogy bejelntkezzen Ő. Feszült várakozás… sehol senki. Egyszer csak egy hang…bííí…és a kis ablak a monitor jobb felső sarkában, ami jelzi, hogy Ati bejelentkezett az MSN-en. A szívem a torkomban lüktet. Vajon bemenjek hozzá? Vagy majd ő keres, ha szeretne valamit? Az ismeretségünk így is elég különös… hiszen alig 3 hete, hogy egy csevegő oldalon elkezdtünk beszélgetni… képcsere, számcsere, lelkizés minden megvolt és én kezdtem úgy érezni, hogy ez a gyerek nekem lett teremtve!

Legnagyobb meglepetésemre nem a monitoron jelent meg Ati neve, hanem a telefon kijelzőjén! Felcseng az ismerős dallam és az imádott férfi neve, villog! Uram isten most mit tegyek – estem pánikba – felvegyem vagy ne? Milyen lehet a hangja? – de egyre jobban izgatta a fantáziám, hogy miért keres. „Igen, tessék!” – suttogom bele a telefonba nagy izgalmamban, s ekkor egy erős, határozott férfi hang szólal meg:
„Hello cicca!” – azonnal láttam a lelki szemeim előtt azt a bájos szempárt, azt az édes szájat, amit eddig még csak képen tudtam a magamévá! Még fel sem ébredtem ebből az álomvilágból amikor a következő meglepetés ért!
„Mond csak cica, nincs kedved lejönni egy kicsit dumcsizni a parkba?” – lábam remeg, a lelkemet elöntötte a félelem. Mi van, ha nem tetszem mégsem neki? És ha átverés az egész? - erőt véve magamon megbeszéltünk a randit a parkba 1 óra múlva! Miután letettük a telefont azt sem tudtam hova kapkodjak hirtelenjében. Csak nyugi! - mondogattam magamban… Csak nyugi! Be a kádba gyors zuhanyzás, hajmosás, kis fazonigazítás.
Kipptanok kádból, fel a rucit, amelyet már kikészítettem, smink, hajszárítás és indulás a parkba. Leülök egy padra, és várok.

Egyszer csak egy puha kéz befogja a szemem, megpuszilja a nyakam és belesuttogja a fülembe: „Már vártalak! Szebb vagy, mint gondoltam!” Gyorsan leszedem a tudatlanságban tartó kezeket és hátrafordulok! Nem akartam hinni a szememnek! Ati egy nyerő megjelenésű fiatal 23 éves kisportolt fiú volt. Nagy zavaromnak motyogtam valami sziát vagy hellot már nem is emlékszem, mert már a számon éreztem a forró csókjának hevét és derekamon a szenvedélytől felhevült testének érintését. Soha nem voltam könnyűvérű de most nem bírtam magammal! Ati megragadta a kezem és elindultunk a lakótömbök felé. 2. emelet 4es lakás.. már nyílt is az ajtó és egy tipikus legénylakás tárult fel a szemeim előtt, de amiben különbözött a többitől az a hálószoba volt! Úgy látszik biztos volt a dolgában és tudta, hogy beleegyezek ebbe a kis randiba, mert az ágyon frissen mosott selyemágynemű volt, leszórva rózsaszirmokkal és mindenhol illatgyertya.

Miközben ezt a festőien szép szobát néztem egyszer csak egy erős kéz tapintását éreztem a nyakamon, ahogy elhúzza a felsőm, hogy szabadon hozzáférjen nyakamhoz. Lassan puszikat nyomott rá majd nyelvével körkörös mozdulatokat izgatott, hiszen nagyon jól tudta, hogy ott az egyik erogén zónám. Egyre jobban öntött el a forróság, úgy éreztem ez életem legboldogabb napja és soha mást nem akarok magamhoz közel engedni. Lassan lekerült a ruha és előkerültek a feszes melleim, mit ne mondjak nem kis méretekkel rendelkezek és ez Atinak is szemet szúrt. Megbabonázva nézte őket és láttam a szemében, hogy alig várja, hogy játszadozzon velük! A felső után lekerült a sort, és szabad út tárult fel a sima pucim előtt. Már együnk sem bírt magával, heves csókolózásba kezdtünk és olyan területeit és izgalmait mutatta meg a sexnek amit még soha nem éltem át. Felkapott, lefektet az ágyra és azonnal elkezdett puszilgatni, ahol csak ért. Először a melleimmel játszadozott, majd szépen ment le a hasam irányába, és végre elért oda, ahol a legnagyobb szükségem volt a puszikra!

Azt hittem, hogy menten elélvezek, de próbáltam odafigyelni… Először csak a csiklómat nyalogatta finoman a nyelve hegyével, majd elkezdte szopogatni, majd erősen nyalni… Nem bírtam magammal, sikítoztam, remegtem, úgy éreztem a fellegekben járok, amíg egyszer csak mielőtt elélveztem volna, hirtelen belém hatolt teljesen tövig! Akkorát élveztem, mint még életemben soha! Ez úgy felizgatta, hogy egyre gyorsabb ütemben mozgott a nedves puncimban. A végére már azt sem tudtam, hol vagyok, csak lüktet bennem a vágy, hogy még csinálja, és soha ne hagyja abba! Megfordultunk és hátulról hatolt belém! Mennyei érzés volt, ahogy a vastag erős hímtag bennem van, imádom az érzést! Fokozta még jobban az izgalmamat hogy suttogott a fülembe:
„Ez az cica, nagyon jó vagy! Akarlak még! Te vagy a legjobb! ” – ettől újult erőre kaptam és az egész délutánt végig szexeltünk. Fantasztikus élmény volt és mindketten boldogak voltunk. Volt ott minden… petting, 69, lovaglás…de mindezt olyan érzékien csinálta, hogy ennél jobb nem is lehetett volna!

Lehet, hogy e történet után könnyűvérűnek tűnök, de azóta is együtt vagyunk… Lassan 2 éve és még mindig ugyanúgy szeretjük egymást és élvezzük egymást, mint azon a délutánon. Tanulság, hogy lehet még értelmes embereket is találni a chat-en és nem csak szexre!
Hozzászólások
További hozzászólások »
gyémánt ·
Ez a fajta tini csacsogás, beszéd közben látva a másik arcát elmegy, de így leírva túl édeskés, átgondolatlan.

faithless ·
nemtetszik.
összevissza vn az egésznek semmi értelme.
Mellesleg Dreamer:
sztem simán lehet egy pasira ezt mondani.ha vk nagyon szerelmes,akkor bármi.
az mivel jobb ha egy fiatal csaj azt mondja a pasijának h édes cunciangyalum prünytyőkém.
én hallottam ien is.
szal sztem enm gáz.
de maga a történet nem jó.
érezni h ezt a gépnél nyálát csorgatva írta vk.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: