Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

1979 ben történt meg velem a Dunakeszi Konzerv Gyárba

Meguntam az előző munkahelyemet úgy döntöttem, hogy elköltözök Dunakeszire és ott próbálok szerencsét. Felmondtam az előző munkahelyemen és Dunakeszin kezdtem munkát keresni. Dunakeszi Konzervgyárban találtam magam ahol egy telefonhívás után már vártak engem és még egy pár állampolgárt is. Kicsit megingott az önbizalmam, de próbáltam leplezni. Rendben lezajlott az interjú, amit egy középkorú férfi vezényelt. Úgy éreztem jól sikerült ezért vártam a folytatást. Nem is csalódtam behívtak a második körre. Nagy izgalommal mentem el újra és közölték, hogy ezt már a leendő főnök fogja tartani. Egy kisebb gombóccal a torkomban léptem be az irodájába, és akit ott találtam a tölgyfaasztal mögött attól még a lélegzetem is elállt. Egy kiskosztümbe bújtatott szépség mondtam magamba. Selymes göndör szőke fürtjei lágyan omlottak vállaira. Egy fekete keretes szemüveg mögé rejtette csillogó szemeit, amihez egy gyönyörű mosolygós arc társult. Mellei majd szétfeszítették a testhezálló fehér blúzát. Egyszerűen tökéletes volt. Helyet foglaltam és belekezdtünk. Végig a kék szemeimbe nézett miközben magamról meséltem alig tudtam koncentrálni egész máson kezdett járni az agyam. A kezében egy grafit ceruzával játszott, amit néha az ajkaihoz dörzsölt és meg megpuszilt. Teljesen leizzadtam az interjú végére zavartan elköszöntem ő pedig kéjesen mosolygott. Az eredmény még ma meglesz mondta. Ha gondolja, várja meg. Megvártam, naná hogy megvártam. Fel alá sétálgattam a folyosón kávézgattunk a többi emberekkel a büfében amikor szólítottak bennünket. Szorongásokkal tele mentünk a főnökasszony irodájába ahol ő már az eredmény tudatában fogadott újra bennünket. Az asztal előtt állt így még jobban szemügyre vehettem. Csodálatos bonba alakja volt. Formás kéttenyérnyi feneke tökéletes lábai melyek egy fekete magas sarkú szandálba voltak bújtatva. Rövid hatásszünet majd a szokásos udvarias tiszteletkörök után kimondta a nevemet. Először nem akartam elhinni, hogy felvett. Ez a csodálatos bonba nő! A többiek csendben eloldalogtak mi pedig kettesben maradtunk az irodában. A hivatalos stílus hirtelen bizalmasra váltott. Tegeződjünk, mondta úgyis a kollégám leszel. A bárszekrényből elővett két talpaspoharat és megkérdezte ugye koccinthatunk a sikeres felvételedre? Persze mondtam örömmel. Az jól fog esni! Legyélszives János, ne legyél már olyan feszült és a kezembe nyomta az egyik poharat amibe egy jó adag Fillandia Votkát töltött. Szinte azonnal legurítottam az italt és lazítottam egy kicsit a nyakkendőmön. Helyes mondta csak lazán! Odalépett hozzám és mélyen a kék szemeimbe nézett. Már az önéletrajzodon található kép alapján tudtam, hogy van benned valami megnyerő. De így élőben így még jobb vagy! Megfogta a nyakkendőmet és gyakorlott mozdulattal levette a nyakamról. Hallhatóan nagyot nyeltem.
- János ugye nem félsz tőlem? - kérdezte.
- Dehogy! Csak meglepődtem.
- Meglepődtél? Hát akkor mit szólsz ehhez? -kérdezte. Erősen belemarkolt a fenekembe és szorosan magához húzott. Ajkait a számra nyomta és egy forró csókot nyomott rá. Testemet elöntötte a forróság klottgatyám hamar szűk lett. Csak néztem rá és azonnal visszacsókoltam. Nyelvünk őrült táncot járt. Egyik kezemmel fogtam a fejét a másikkal kívánatos melleit felváltva markolásztam. Kigomboltam a blúzát és elém tárultak gyönyörű keblei egy Phusat melltartó ölelésében. Közben ő sem volt tétlen kezei bejárták egész felsőtestemet mígnem egy erőteljes markolással elkapta addigra már teljesen megduzzadt férfiasságomat. Elismerően kacsintott és letolta rólam bokáimig a klottgatyámat nadrággaal együtt. Ott álltam előtte álló fallosszal. Ellépett kicsit mellőlem és csillogó szemeivel végigmért.
- Jól nézel ki! Vetkőzz le teljesen! Azonnal! Lassan most már magabiztosan dobáltam le magamról a ruhadarabokat. Mikor végeztem odaléptem hozzá és átvettem az irányítást. Levettem róla a felsőjét a melltartót és felváltva puszilgatni nyalogatni szopogatni kezdtem kívánatos kemény melleit. Kezemmel felhúztam a falatnyi szoknyát és erősen megmarkoltam csupasz fenekét. Simogattam ahol értem teljesen elvesztettem önkontrollomat. Ő hangosan sóhajtozott miközben megszabadítottam maradék ruháitól. Megfogtam és a derekánál fogva felültettem az asztalra. A fületövétől lefele haladva végigcsókoltam meztelen testét kissé elidőzve a köldökénél majd elém tárult a gyönyör forrásának kapuja. Csodálatos simára borotvált puncija volt. Ajkammal végigpásztáztam a szeméremdombját a nagyajkakat és lassan érzékien nyalni kezdtem. Puncija tocsogott a nedvességtől én pedig nyalogattam és szívogattam nedveit. Szopogattam a csiklóját ő pedig megrészegülve a kéjtől zihálva vette a levegőt. Azt hittem nyomban elélvez, teste valósággal remegett. Belemarkolt a hajamba majd felhúzott maga mellé. Most én jövök! Suttogta. Lehuppant a parkettára engem pedig valósággal nekilökött az asztalnak. Elém térdelt és arcával simogatta sziklakemény borotvált férfiasságomat. Ajkaival cirógatta de nem vette a szájába. Azt hittem megőrülök. Nyelvével végignyalta a herémtől egészen a filcem hegyéig majd vissza. Közben nézett rám a nagy csillogó szemeivel és tovább izgatta a dorongom.
- Leszopjalak? Akarod, hogy a számba vegyem? Nem kellett válaszolnom. Piócaként tapadt a pitonomra és őrült szopásba kezdett. Nyelve táncolt a filcemen és szinte tövig benyelte férfiasságom, ami nem volt kis teljesítmény mert tisztességes mérettel áldott meg a természet. Kezeivel is rásegített húzta facsarta péniszem ami szinte úszott a főnökasszony nyálában. Nem bírtam tovább. felhúztam magam mellé és belelöktem az asztal mellett lévő fotelba. Lábait a bokájánál fogva szétterpesztettem majd belevezettem forró hüvelyébe a dorongomat. Teste remegett ahogy toltam egyre mélyebbre teljesen kitöltöttem. Ütemes mozgásba kezdtem minden lökésnél ágyékom nekiütődött a csiklójának ami fokozta az élvezetet. Lassan pózt váltottunk. feltérdelt a fotelba és elém tárultak gyönyörű kerek farpofái. Hátulról szinte ráhúztam sziklakemény pitonomra teljesen felnyársaltam. Elnyújtott érzéki nyögdécselés hagyta el ajkait. Teljes hosszában csúszkált benne kéjrudam csodálatos látvány volt ez nekem.
- Ez az! Basszál! Basszál szét rendesen! - ordította. Kezemmel markoltam a derekát ő a csiklóját birizgálta és csavargatta. Őrült tempót diktáltam és kisvártatva elélvezett. Teste megfeszült hüvelye szorította lüktető pitonomat. Ujjaimat a szájába dugtam ő pedig mohón szopogatni és enyhén harapdálni kezdte. Nyálas kezemmel feneke lyukát kezdtem izgatni. Középső ujjamat beledugtam a pici rózsájába és ki be húzgáltam. Az élvezéstől nedves puncijáról a popsijába is kentem egy keveset és filcemet a hátsó bejárathoz illesztettem. Lassan toltam be a szűk helyre azt hittem nyomban beleélvezek. Szinte fel sem fogtam, hogy egy ilyen nőt dugtam meg és fogok fenékbedugni. Óvatosan mozogtam benne ő pedig kéjesen nyöszörögve nézett vissza rám. Szemeiben élvezettel teli fájdalom csillogott. Egyre határozottabban dugtam a fenekét kezeivel széthúzta a farpofákat. Éreztem, hogy közel a vég! Kirántottam fenekéből a dorongomat ő pedig felém fordulva kezével folytatta. Őrült tempóban verte mígnem vastag sugárban kilövellt belőlem a sperma. Teljesen le spricceltem az arcát a száját a nyakát. Csöpögött le a forró anyag a melleire. Kacér mosollyal nyugtázta a végeredményt én pedig alig álltam a lábaimon. Csókolgatta nyalogatta megfáradt péniszem kezével pedig arcáról a szájába terelte ondómat. Nehezen tértem magamhoz. Mire felocsúdtam ő már rendbe tette magát és az utolsó gombot gombolta a helyére. Frizuráját megigazítva egy apró köhintéssel megfűszerezve csak ennyit mondott.
- Azt hiszem jól fogunk együtt dolgozni. Isten hozott a vállalatnál. Reggel várlak! Most pedig nyomás haza és pihend ki magad! Szükség lesz az erődre a futószalag mellett. Elmosolyodtam és nyugtáztam magamban. Jó helyre kerültem! Vége! D. Jani.
Hozzászólások
Papa42 ·
Jani! Hol történt meg? -ban! :confused:

Marokfegyver ·
Sikerült elkövetni néhány hibát már a címben is, és ez a konzervgyár mégsem lehetett olyan hatalmas élmény. Vagy csak nem tudtad leírni?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: