Álmodozás 1

+18 2004.05.28 | nickole | Kategória: Hetero
Az ágyon ülve minden pillanatban az járt a fejemben, hogy úristen, ha most nem érhetek hozzá megbolondulok, fel akartam állni és gyorsan letépni róla mindent aztán hirtelen közelebb jött, és lassan levette az ingjét, aztán óvatosan letolta a nadrágját is, és olyan ártatlan arccal állt előttem, mint akinek ez lesz az első, és mint aki segítséget kér a folytatáshoz...
Álmodozásom 3. része. Ha valaki az összes részt elolvassa majd, írjon véleményt!

Mosaic Stories I.: First time

+18 2014.09.18 | NancyCallahan | Kategória: Leszbi
Sziasztok! :)
Elég régóta olvasgatok ezen az oldalon, de csak most szántam rá magam egy (régebben írt) történet beküldésére.
Építő jellegű kritikát, véleményeket szívesen fogadok!
Enjoy! :)

Koleszos esték 1.

+18 2014.09.17 | szerelmeslány | Kategória: Leszbi
Sziasztok! Ez az első történetem, olvassátok el és kommenteljetek hozzá. Folytatása várható!! Jó olvasgatást!! Köszönöm, ha elolvasod és kommentelsz :)

Változás

2014.09.17 | DinaDreamland | Kategória: Novella
A történet a Liliom c. írásom folytatását képezi, bár önmagában is érthető. A hangulata is hasonló az előzőéhez képest. Így aki nem rajong az ilyesmiért, azt kérem ne olvassa tovább, mindenki másnak, jó olvasást! :) Véleményeket, kritikákat szívesen fogadok. :)

Filmnézés….Első masztim vele III.

+18 2014.09.16 | FaTerka | Kategória: Hetero
Csodálatos ritmus-összhangba kerültünk. A kezemmel még a popsilyukát is simogattam.
A tempó kezdett felgyorsulni, ahogy ő egyre jobban izgult be. Halk nyögések és intenzívebb szopás jelezték, hogy jó felé haladunk. Aztán bekövetkezett: a csiklója kőkemény lett és a kéjnedve a számba folyt. Abban a pillanatban ismét felrobbant a farka, több lökettel telepumpáltam a száját. Meglepődött de éreztem, hogy lenyelte egy részét.

Szexparti a javából-a Beavatás

+18 2014.09.16 | Ryansubmission | Kategória: Gay
Egy perccel is számítva félóra szájmunka, de nem bántam, újabb vágyam teljesült, hogy annyi különböző nagyságú és vastagságú szerszám került ajkaim közé. Az ízek összeolvadtak, a szám kissé zsibbadt, Thor lovagolt rajtam egyre hevesebben, én pedig csak szoptam, szoptam és meg is érkezett az első adag ondó az arcomra és mellkasomra.
2014.09.15 | mezopetike
saját [...]
2014.09.10 | mezopetike
Saját vers. [...]
Vízvasfüggöny rettentette léptünk,
az úton folyó, át nem léphető,
hát megfogtad kezem,
úgy ugrottuk át,
gyermekmódra,
repülést színlelve.
[...]
2014.09.03
Sosem vagyok magányos. Még akkor sem, ha egyedül iszom a whiskymet egy bárban. Azért nem vagyok magányos, mert mindig velem vannak az emlékeim és a fantáziám. Ha az embernek megvan mindkettő, akkor sosem lehet magányos. Ha emlékeid nincsenek vagy elvesztetted őket, de a fantáziád megvan, nincs másra szükséged csak egy tollra és papírra, velük olyan emlékeket varázsolhatsz amilyeneket csak akarsz. Én néha ezt teszem, és gyakran elmosolyodom, mikor végül megtörténnek. Igen megtörténnek, mert ha valamire nagyon vágysz, úgyis arról fogsz fantáziálni és végül beteljesül. Viszont előfordulnak esetek mikor máshogy alakul az ember élete, mint ahogy elképzelte, de akkor sem szabad csüggedni, mert mindennap valami új kezdete és ismét elmélyedhetsz elmédben, ahol olyan világot teremthetsz amilyet akarsz.
2014.08.01
Ha azt gondolod egy srácról, hogy ő kell, őt tényleg szeretem! De mi van, ha ez csak egy álarc. S mikor leveszi, fény derül az igazságra. Lehet, hogy nem is szereted. Nem őt szereted, hanem az álarcot, ami még mindig rajta van néha.
2014.05.12
"Néha csak pillanatokat kapunk, hogy megtanuljuk értékelni az időt, hogy képesek legyünk gyönyört találni az elmúlásban."
Ajánlott oldalak