Rajz rólad

+18 2005.01.08 | d.a | Kategória: Erotika
– Téged szeretnélek lerajzolni. A lány még csak nem is mutatta, hogy meg lenne lepve. – Nagyon örülnék neki. – Röviden elgondolkodott, majd így szólt: – Tudod, mi a különbség oka a férfiaktjaim között? Már azon túl, hogy milyen színekkel vannak megfestve. – Van egy tippem – felelte. – Mondd. Egy pillanatig még mérlegelte, amit mondani fog, aztán így szólt: – Azt hiszem, az élénk színű, szenvedélyes képek a szeretkezés előtti férfit festik meg, a békések pedig a szeretkezés utánit...

Előzetesben

+18 2014.09.29 | Lessy | Kategória: Gay
A cellában két roma, és egy másik egyén volt, és én voltunk bezsúfolva.
Nem kaptam se enni, se inni első este és éjjel, ráadásul kötözködtek velem.
- Ha nem leszel a csicskánk, nagyon megbánod kis köcsög! - mondták a cellatársaim.
Jó olvasgatást!:)

Kihívás

+18 2014.09.29 | Sinara | Kategória: Leszbi
FIGYELEM! A történet az erotika finomabb irányvonalát képviseli. Se meztelenség, se szex nincs benne. Ha ez neked kizáró tényező, inkább ne folytasd a történetet!

"Óvatosan végiggörgettem lábamon a harisnya szárát, majd gondos mozdulatokkal rögzítettem a combfixemen. Szeretem ezt a kellemes, jóleső feszültséggel teli készülődést a találkák előtt. Ez az, ami megadja a sava-borsát az egésznek. Minden egyes alkalommal egy újabb férfi, akit elcsábíthatok. Egy újabb kihívás... Én pedig állok elébe.
Felemelkedtem az ágyról és magassarkúim kopogásától kísérve a tükör elé léptem, hogy végigmérjem magam. Nem tudhattam, a mai kuncsaft mire vágyik. Vannak olyan férfiak, akik a szende szüzeket szeretik, akik minden bókjukra elpirulnak, mások meg az erős, öntudatos nőket, akiket minden téren partnerként kezelhetnek. Az azonban ritkán van a delikvens arcára írva, ő melyik kategóriába tartozik. Az előítéleteket pedig már rég megtanultam leküzdeni."
A film közben pergett. Aztán halk neszt hallottam a hátam mögött és hirtelen ott termett Vali. Villámgyorsan levette a köntösét - alatta mezítelen volt - és vadul masztizni kezdett, félhangos nyögések közepette. A nejem oldalra fordult, és megrökönyödött. Le akart ugrani rólam, de erősen fogtam a csípőjét, így hagynia kellett magát…aztán villámgyorsan elélveztünk. Miután kivettem a farkam, Vali odalépett és elkezdte lenyalogatni a rajta csüngő ondódarabokat. A nejem nem volt észnél.

Csók próba vagy erotika?

+18 2014.09.28 | keepcalmandkeepcalm2 | Kategória: Leszbi
Ez a kis történet valós, az első történetemen dolgoztam egy kicsit, remélem jobb lett :)

A takarítónő 6

+18 2014.09.28 | rlalika | Kategória: Erotika
„Igen én már a kezdettől tudom, hogy Neked én teljesen ki vagyok szolgáltatva a sex terén, de nem bánom, mert olyan testi örömökhöz juttattál amiért akár meghalni is érdemes lenne.” Döbbenetemet látva elmosolyodott, megcsókolta a kezemet és nevetve folytatta „ne aggódj nem leszek öngyilkos, annál sokkal jobban szeretek élni,” majd pajkosan rámkacsintott „főleg amióta megszólaltattad a testem hárfáját.”

Életem legjobb éjszakája

+18 2014.09.27 | Csajszikaah | Kategória: Erotika
Magához húzott és csókolgatta a nyakamat, ahogy egyre lejjebb ment lüktetett a szívem. Amikor a puncimhoz ért felordítottam, hogy nem vagyok még erre kész, de rábeszélt és...
Mikor utoljára töltöttem fel, még nem kellett bevezetőt írni. A versemnek nincs bevezetője, egy élet érzést mutat meg, amikor a nő elhagyva vagy elhanyagolva érzi magát. [...]
2014.09.15 | mezopetike
saját [...]
2014.09.10 | mezopetike
Saját vers. [...]
2014.09.03
Sosem vagyok magányos. Még akkor sem, ha egyedül iszom a whiskymet egy bárban. Azért nem vagyok magányos, mert mindig velem vannak az emlékeim és a fantáziám. Ha az embernek megvan mindkettő, akkor sosem lehet magányos. Ha emlékeid nincsenek vagy elvesztetted őket, de a fantáziád megvan, nincs másra szükséged csak egy tollra és papírra, velük olyan emlékeket varázsolhatsz amilyeneket csak akarsz. Én néha ezt teszem, és gyakran elmosolyodom, mikor végül megtörténnek. Igen megtörténnek, mert ha valamire nagyon vágysz, úgyis arról fogsz fantáziálni és végül beteljesül. Viszont előfordulnak esetek mikor máshogy alakul az ember élete, mint ahogy elképzelte, de akkor sem szabad csüggedni, mert mindennap valami új kezdete és ismét elmélyedhetsz elmédben, ahol olyan világot teremthetsz amilyet akarsz.
2014.08.01
Ha azt gondolod egy srácról, hogy ő kell, őt tényleg szeretem! De mi van, ha ez csak egy álarc. S mikor leveszi, fény derül az igazságra. Lehet, hogy nem is szereted. Nem őt szereted, hanem az álarcot, ami még mindig rajta van néha.
2014.05.12
"Néha csak pillanatokat kapunk, hogy megtanuljuk értékelni az időt, hogy képesek legyünk gyönyört találni az elmúlásban."
Ajánlott oldalak