Dévédé II. folytatás

+18 2004.07.16 | Hanake Viktoria | Kategória: Maszti
Addigra már én is megszabadultam sok mindentől. Szinte levegőt sem kaptam, úgy járt belül a szívem, körbetekintve a rojtos kis álarcom mögül, mindenki engem bámult. Kissé szédültem. S azok a szemek... , senkit se érdekelt hogy az egyik mellem miért kisebb, miért is van úgy benőve a bimbóm, a combom vaskossága se kötötte le a nézősereget. Láttam, és ez valamilyen különös varázst adott az egész jelenetnek...
5.Fejezet ("Nem a barátnőd...")
6.Fejezet(Megtegye, vagy ne?....)
7.Fejezet(Az érzelmek...És félelmek...)
8. Fejezet(Végre jó az élet...)
9.Fejezet(Nem teheted ezt!)
Utolsó betűig minden leírva. Jó olvasást!

A leigázott erdő

2014.10.20 | Akka111 | Kategória: Fantasy
A történetet egyik szerepjátékomban egy szereplő írta le naplójába. De úgy gondoltam, jó sztori lett belőle, és a lényeget a karakter részleteinek ismerete nélkül is lehet érteni. Rövid leírást adok a karakterről:
Nem: Nő
Életkor: 76 év (De varázslatai, varázsereje miatt nem öregszik, csak tapasztalatokat gyűjt.)
Egyéb, rövid ismertető: 2 testvére van, de kiskorukban elválasztották őket egymástól. Lightning Harcos lett az idő folyamán, tudása jól jön majd neki az erdőben való küzdelmek alatt, és a démonok ismerése is hasznára válik. Testvéreivel ebben a történetben nem találkozik.

Petya és a balettos fiú

+18 2014.10.20 | ladycharme | Kategória: Gay
- Simogass - kértem. Ránéztem az arcára, az elveszett tekintetére, a szégyenére, és a bizonytalanságára.
- Nagyon kívánlak. És te is akarsz. Ugye?
- Nem tudom. - akadt el a hangja.
- Dehogynem. - kezétől a péniszem még jobban megmerevedett. Én pedig ráfogtam az ő farkára.

Kavalkád

2014.10.19 | Sinara | Kategória: Történetek
Sorinának is kell néha dolgoznia. De nem mindig csak megvetendő megbízásokat kap. Sőt.

FIGYELEM! A történet a Kompromisszum, a Friss levegő és az I love Budapest című műveimmel együtt a Sorina-sorozat része. Az előzmények ismerete erősen ajánlott. A történet, szándékaim szerint, anélkül is érthető és élvezhető, azok számára azonban, akik rajonganak a részletekért és mindent pontosan érteni akarnak, zavaros és hiányos lehet.

FIGYELEM! A történet enyhe leszbikus utalásokat tartalmaz.

Szex-kalandok a kémia tanárnő körül 2.

2014.10.18 | ladycharme | Kategória: Egyéb
Gabi is a vágyaimban szerepelt, de a Dáviddal történteket sem tudtam szőnyeg alá söpörni. Ha eszembe jutott mit tettünk, újra felhevült a testem, felidéztem minden egyes pillanatot. Ekkor már tudtam, hogy ezt következmények nélkül nem fogom megúszni.

A lakástulajdonos fia - 2. rész

+18 2014.10.17 | Kinga88 | Kategória: Hetero
Egy bulizós este a csajokkal és egy véletlen találkozás Hassannal. Azaz egy egyéjszakás kaland kezdete.
Szerelmes vagyok én mindenbe, a jövőbe, a múltba,a jelenbe.
Kérlek, írd le a véleményedet a versemről! [...]
2014.10.15 | Baloo13
Rémülten rímeltem, magányomban [...]
2014.10.11 | sosemhinned
Saját szerzeményem, amolyan amatőr poéta lennék, persze csak idézőjelben. Kérlek szépen minden nemű visszajelzést osszatok meg ! Köszönöm [...]
2014.09.03
Sosem vagyok magányos. Még akkor sem, ha egyedül iszom a whiskymet egy bárban. Azért nem vagyok magányos, mert mindig velem vannak az emlékeim és a fantáziám. Ha az embernek megvan mindkettő, akkor sosem lehet magányos. Ha emlékeid nincsenek vagy elvesztetted őket, de a fantáziád megvan, nincs másra szükséged csak egy tollra és papírra, velük olyan emlékeket varázsolhatsz amilyeneket csak akarsz. Én néha ezt teszem, és gyakran elmosolyodom, mikor végül megtörténnek. Igen megtörténnek, mert ha valamire nagyon vágysz, úgyis arról fogsz fantáziálni és végül beteljesül. Viszont előfordulnak esetek mikor máshogy alakul az ember élete, mint ahogy elképzelte, de akkor sem szabad csüggedni, mert mindennap valami új kezdete és ismét elmélyedhetsz elmédben, ahol olyan világot teremthetsz amilyet akarsz.
2014.08.01
Ha azt gondolod egy srácról, hogy ő kell, őt tényleg szeretem! De mi van, ha ez csak egy álarc. S mikor leveszi, fény derül az igazságra. Lehet, hogy nem is szereted. Nem őt szereted, hanem az álarcot, ami még mindig rajta van néha.
2014.05.12
"Néha csak pillanatokat kapunk, hogy megtanuljuk értékelni az időt, hogy képesek legyünk gyönyört találni az elmúlásban."
Ajánlott oldalak