Rendhagyó ebéd

+18 2008.07.21 | lynny | Kategória: Erotika
- Most zuhanyoztam – lehelem a telefonba – Egy égővörös selyem kimonó van rajtam, megtörölközni sem tudtam, mert hívtál. A bőröm vizes, puhán illatos, csak arra vár, hogy megérints. Felvegyek a kedvedért valamit? - Ne, inkább táncolj nekem – istenem, ez a hang úgy borzolja az érzékeimet, hogy teljesen beindulok tőle. - Sötét szobában vagyunk – kezdek bele – fényforrásként csak néhány gyertya ég. Én az ajtóban állok, bőrömön a zuhany melegével, a kimonó övét lazán kötöm meg a derekamon. Te zenét teszel fel, lassú lágy dallamok lengik be a szobát. Pezsgőt hozol, a pára lecsapódik a pohár oldalára, nyelvemmel itatom fel...

Első élményem

2014.11.23 | Zolika1991 | Kategória: Egyéb
Ez az első ilyen írásom. Egy fiktív történet melyben az első fenekelésemet képzelem el. Jó olvasást.

Simona és a vérfarkas

+18 2014.11.23 | prfman | Kategória: Hetero
A szoba sötétjét csak a hold fénye törte meg. Romantikus estének indult, Simona élvezte kedvese finom érintéseit. Végre egy este, mellyel elég messze kerültek a mindennapi élethez. A finom vacsorát követő nyugodt beszélgetés már régóta hiányzott kapcsolatukból. Nem is beszélve arról, hogy végre egyszer időben ágyba kerültek.
Egy újabb részlet a történetből

Megváltás - 14. fejezet

2014.11.22 | LordSevalis | Kategória: Sci-fi
A Hellász rendszer fellázad a Szabad Nemzetek Szövetsége ellen, véres háború kezdődik az emberi faj egysége nevében. A konfliktus egy másik civilizáció figyelmét is magára vonja, az évmilliók óta fennálló Eternium ugyan a béke, a szabadság és az egyenlőség híve, azonban fenyegetést lát az emberek agressziójában. Az eternák döntés elé kényszerülnek: kivárják, amíg az emberiség teljes egészében elpusztítja önmagát, vagy még azelőtt kipusztítják őket, hogy bárkire is veszélyessé válnának. A döntést az emberi kultúrában legjártasabb egyének hivatottak meghozni, a három bíra a háború legnagyobb csatájában összeül, hogy egyszer és mindenkorra eldöntse, mi lesz az emberi faj sorsa.
– Igazán segíthetnél, Uram… – mondogatta, mert igencsak nehezen gyűltek a diók. Ha végzett egy talpalatnyi hellyel, s felállt, lábával érezte, hogy igencsak sok dió maradt még a falevelek között.
Aztán újra térdre ereszkedett, nem törődve fájós csontjaival, s úgy folytatta a gyűjtögetést. Néha a viskója felé pillantott, mint aki vár valakit. Aztán feltámadt a szellő, lefújta az izzadtságot a homlokáról – és már nem volt egyedül.
– Örülök, hogy eljöttél…

Forever Young 2. rész

2014.11.21 | korneliakiss | Kategória: Regény
Történetem egy bizonytalan lányról szól, aki belecsöppen a szerelem bonyolult világába. Ő maga sem érti a saját érzéseit, mikor két irányba is húz a szíve. Szerelem, igaz barátság, botrányok, pletykák és szex. Minden van, ami megbolygathatja egy tinédzser életét.
Első regényem, még csak bontogatom a szárnyaimat. A kritikát jól bírom, ne kíméljen senki, tanácsokat el- illetve megfogadok, sőt, örülök is neki! A végén található egy +18-as rész, de elég visszafogott. Remélem elnyeri mindenkinek a tetszését!
Ima [...]
Hol? [...]
Kedves olvasó!

Remélem kedvel olvassa majd alant a versem.Ha bármilyen megjegyzése lenne a művel kapcsolatban, kérem írja meg a szöveg alatt az erre a célra kijelölt helyen.Legyen kegyetlen ha úgy érzi, és ne érdekeljékaz illemszabályok, hisz mind csak állatok vagyunk.

Üdvözlettel: Gugg Csaba [...]
2014.09.03
Sosem vagyok magányos. Még akkor sem, ha egyedül iszom a whiskymet egy bárban. Azért nem vagyok magányos, mert mindig velem vannak az emlékeim és a fantáziám. Ha az embernek megvan mindkettő, akkor sosem lehet magányos. Ha emlékeid nincsenek vagy elvesztetted őket, de a fantáziád megvan, nincs másra szükséged csak egy tollra és papírra, velük olyan emlékeket varázsolhatsz amilyeneket csak akarsz. Én néha ezt teszem, és gyakran elmosolyodom, mikor végül megtörténnek. Igen megtörténnek, mert ha valamire nagyon vágysz, úgyis arról fogsz fantáziálni és végül beteljesül. Viszont előfordulnak esetek mikor máshogy alakul az ember élete, mint ahogy elképzelte, de akkor sem szabad csüggedni, mert mindennap valami új kezdete és ismét elmélyedhetsz elmédben, ahol olyan világot teremthetsz amilyet akarsz.
2014.08.01
Ha azt gondolod egy srácról, hogy ő kell, őt tényleg szeretem! De mi van, ha ez csak egy álarc. S mikor leveszi, fény derül az igazságra. Lehet, hogy nem is szereted. Nem őt szereted, hanem az álarcot, ami még mindig rajta van néha.
2014.05.12
"Néha csak pillanatokat kapunk, hogy megtanuljuk értékelni az időt, hogy képesek legyünk gyönyört találni az elmúlásban."
Ajánlott oldalak