Laura kalandjai - 141. fejezet

+18 2004.03.20 | Pavlov | Kategória: Gruppen
Rájött, hogy a beszélgetés őt is felizgatta. Követte a saját tanácsát, befeküdt a kád csapja alá, a lábait felemelte. Így mindig nagyon gyorsan elélvezett, úgyhogy szabadjára engedte a képzeletét...
FIGYELEM! Ez a történet két nő szerelméről szól és előfordulnak benne részletes szexjelenetek is. Aki ezt nem tolerálja, inkább keressen más olvasnivalót!
Köszönöm

"A ház környéke kihalt volt. Úgy tűnt, csak időnként jár ide valaki rendben tartani. Volt egy kis tó nem messze, ahol lehetett pecázni meg úszni. Tökéletes kis nyaralóhely.
Cassidy leparkolt a ház előtt, Andrea pedig kiugrott, hogy az ajtóhoz rohanjon. Cassidy remegve követte őt és hangosan felnyögött, amikor megérezte a hideg esőt a bőrén.
Elővettek egy zseblámpát és benéztek az üvegajtón, de nem látták odabent élet jelét. Bútorok se voltak, ami különösen hatott egy ilyen jó állapotban lévő házikónál. Cassidy aztán valami rejtekhely után kezdett kutatni, ahova a kulcsot dughatták. Ahogy az ajtót tapogatta, megérzett egy kis rést a keret és a fal között. Ott meg is találta, amit keresett. Elmosolyodott és diadalmasan Andreára nézett.
- Megvan."

Váratlan látogató 1. rész

2014.07.22 | Sinara | Kategória: Egyéb
Megjegyzés: Ez a történet a Kocsma-sorozatom (Búfelejtő; Új barátságok, új kihívások; Meló; Inferno; Látogatás az Infernóban; Megnyitó, Félévkezdés; Születésnapi öltánc) elemeivel mutat kapcsolatot, szigorúan véve azonban nem része a sorozatnak. Azoknak, akik minden apró részletet érteni szeretnének, tanácsos elolvasni a fent időrendben felsorolt történeteket előbb, de jelen mű azok nélkül is érthető és élvezhető.

"Hulla fáradtan estem be az ajtón. Úgy kóválygott a fejem és sajogtak a tagjaim, mintha legalábbis csontrészegen dülöngéltem volna be a kocsmába, hogy kiigyam magamból az alkoholt. Talán jobb helyem lenne egy fordított valóságban. És ha az a fordítottság az egyetemi tanárok vizsgáztatási szokásaira is vonatkozik, vissza se jönnek onnan, a végtelen élvezetet nyújtó vizsgaidőszakok világából.
Nem nyújthattam épp bizalomgerjesztő látványt. Ami tökéletesen tükröződött Pultoska szemeiben is. Mintha csak szellemet látna, vagy egy alkeszt, aki a huszadik helyre botladozik már be az újabb adagért. Pontosan olyat, akit igyekezetünk távol tartani az Infernótól. Még akkor is, ha most, a vizsgaidőszak utolsó hajrájában kongott a hely az ürességtől. Még az is lehet, azért bámult rám úgy, mintha két fejem nőtt volna, még akkor is, amikor leültem a pult mellé, mert nem értette, én miért nem írom le könyékig a kezem, vagy pihenem ki a fáradalmakat a többiekkel együtt."

Hajó a vége

+18 2014.07.21 | spontanszex | Kategória: Hetero
Sós, párás levegő fújta szét a lány haját miközben a korlátnak támaszkodva figyelte a víz apróbb hullámain megtörő holdfény játékát. Bármelyik művészt megihlette volna ez a csodás látvány ahogy megannyi csillogó, ugrándozó halra emlékeztető krómszínű sávként tündökölt az ezüsthíd. De nem őt. Most nem. Rég nem látott szerelmének emlékképei töltötték ki az elméjét, kiszorítva a külvilágot, így szinte alig vette észre hogy megközelíti egy fiatal srác egyenruhában.
FIGYELEM! Ez a történet két nő szerelméről szól és előfordulnak benne részletes szexjelenetek is. Aki ezt nem tolerálja, inkább keressen más olvasnivalót!
Köszönöm

"Andrea leült a kanapéjára és rámosolygott Carey Mitchell-re, miközben átadott neki egy pohár narancslevet. Carey hívta őt, Andrea pedig magányában áthívta őt kicsit beszélgetni. Jeffrey már elutazott és egy hónapig nem is tér vissza. Az üzleti út hosszabbra nyúlt, mint tervezte.
Carey viszonozta a mosolyát, de közben végig azon gondolkodott, vajon mi zavarhatja annyira Andreát. Amint meghallotta a hangját a telefonban, tudta, hogy valami nincs rendben. Szomorúnak tűnt és lehangoltnak. Mintha csak valahol egészen máshol járna."

Vihar előtti csend

2014.07.20 | Judit88 | Kategória: Krimi
„A legkegyetlenebb hazugságot sokszor a hallgatás fejezi ki.”
Robert Louis Stevenson

Amikor a már beépült személy egy újabb személyiséget kap.
Egy kertész feladatai közé nem csak a kert ápolása tartozik, hanem a tulajdonosok lelki gondjainak megoldásában is segíthetnek....ha akarnak.
2014.07.16 | Cherrys
Ez csak úgy jött :-) [...]
2014.07.13 | kedvesem
Szeretném érezni.. [...]
Kicsit átírtam...:) [...]
2014.05.12
"Néha csak pillanatokat kapunk, hogy megtanuljuk értékelni az időt, hogy képesek legyünk gyönyört találni az elmúlásban."
2014.05.11
"Meg akarsz ölni?... Ültess a szívembe reményt. Várd meg, hogy szirmot bontson, majd tépd ki tövestől..."
2014.05.10
A hazugság nem létező biztonságérzetet ad. És mi szeretünk biztonságban lenni. Óvintézkedéseket tenni, hogy elkerüljük a fájdalomnak még az árnyékát is. (...) A hazugság tulajdonképpen menedék. Groteszk féligazság, ízléses csomagolásban. De néha mindenkinek lehet egy gyenge pillanata. Csak sose felejtsük, hogy minden hazugságnak megvan az ára. És ez, többnyire az a fájdalom, ami elől el akartunk rejtőzni.
Ajánlott oldalak