Főiskolás lányok (13. fejezet: Barátok közt)

+18 2008.05.08 | Pavlov | Kategória: Gruppen
Kristy keményen szopott, és a golyóimat is simogatta. Könnyedén lenyelte a makkomból szivárgó előnedvet, és próbált még többet kicsikarni belőlem. Az ágyon Loreleit még mindig kefélte a két lány. Kristy kiengedte a farkamat a szájából, és gyorsan behajolt, kezével megtámaszkodott az ágy szélén. Semmi bugyiféle nem volt a lenge ruhája alatt, rózsaszín nyílása ott villogott éhes szemem előtt...

A barátnőm egy.... 2 rész

2014.07.30 | LoganNeran | Kategória: Novella
Rachel munkájához nélkülözhetetlenek a partyk. És még kihagyni sem tudom...
"Míg aztán megéreztem, ahogy alul egyre nehezebben veszi a levegőjét az ifjú, így elengedve a számból az édességet, csak rá akartam koncentrálni, a férfiak pedig közben minket nézve verték tovább a farkukat. Egy pár jó erős lökés után megrázkódott fiatal test, majd újfent megéreztem, ahogy belém áramlik egy férfi nedve, elárasztva mindenemet, melyhez nincs hozzá fogható érzés a világon."
FIGYELEM! A történet az erotika finomabb irányvonalát képviseli. Se meztelenség, se szex nincs benne. Ha ez neked kizáró tényező, inkább ne folytasd a történetet!

FIGYELEM! A B-vel a föld körül történeteim, egy-két, a helyén jelzett, kivételtől eltekintve, nem előzményei és nem folytatásai egymásnak. Csupán egy adott témakör köré szövődő sorozat elemei.

Sokasodnak az örömök, ha B már nem is csak egy csinos lánnyal kerül össze. Pláne ha még beöltözősdit is játszanak.
"Nem bírtam más fele nézni, csak néztem, hogy játszik vele az ifjú, majd nem kínozva tovább barátját bekapta a csúcsát és finoman szopni kezdte, hátráltam egyet, belesétálva két erős karba.
Csak a műhely vezetője lehetett, de mielőtt megfordulhattam volna, hogy biztosan ő az, belecsókolt a nyakamba és éreztem a szúrós borostáját az arcomon, mely kellemesen szúrt."

Egy kívánatos nevelőapa

+18 2014.07.29 | Ael M. | Kategória: Maszti
Attila ekkor majdnem neki ment az előttünk lévő autónak, teljesen kihoztam a lelki nyugalmából. A melleim aprók, de érzékenyek, a tenyerembe nyaltam és úgy simogattam a bimbómat.
- Azonnal fejezd be – A férfi megfogta és lerántotta a ruhámat a helyére. Ekkor én megint felhúztam, és folytattattam a simogatásomat, de ezúttal hamar a széttárt lábaim közé nyúltam, nedves ajkaimat kezdtem fel és le, izgatni.

Para bellum

2014.07.29 | Sinara | Kategória: Egyéb
Ez a történet az M kalandjai című sorozatom (http://sinara-tortenetei.blogspot.hu/search/label/M%20kalandjai) újabb eleme. Az egyes novellák csak érintőlegesen kapcsolódnak egymáshoz, így külön-külön is érthetők és élvezhetők, de az összes elolvasása esetlegesen megvilágíthat mélyebb összefüggéseket is.
2014.07.28 | Ael M.
Mézelővé lesz bennem minden szavad,
kalász-érett szád aratást csepeg, [...]
2014.07.16 | Cherrys
Ez csak úgy jött :-) [...]
2014.07.13 | kedvesem
Szeretném érezni.. [...]
2014.05.12
"Néha csak pillanatokat kapunk, hogy megtanuljuk értékelni az időt, hogy képesek legyünk gyönyört találni az elmúlásban."
2014.05.11
"Meg akarsz ölni?... Ültess a szívembe reményt. Várd meg, hogy szirmot bontson, majd tépd ki tövestől..."
2014.05.10
A hazugság nem létező biztonságérzetet ad. És mi szeretünk biztonságban lenni. Óvintézkedéseket tenni, hogy elkerüljük a fájdalomnak még az árnyékát is. (...) A hazugság tulajdonképpen menedék. Groteszk féligazság, ízléses csomagolásban. De néha mindenkinek lehet egy gyenge pillanata. Csak sose felejtsük, hogy minden hazugságnak megvan az ára. És ez, többnyire az a fájdalom, ami elől el akartunk rejtőzni.
Ajánlott oldalak