Főiskolás lányok (6. fejezet: A lányok műsora)

+18 2008.02.06 | Pavlov | Kategória: Gruppen
April hirtelen hátraengedte a fejét, és ide-oda kezdte rázni a haját. A melle csillogott Julie nyálától, nagyon szerettem volna végignyalni rajta. De csak ültem ott, végig akartam nézni, ahogy a két ribanc szétnyalja egymást. Csodálatos volt! Lassan fel-le simogattam a farkamat, és figyeltem az előttem mozgolódó két gyönyörű lányt...

A német csajom

+18 2014.10.01 | V Réka | Kategória: Leszbi
Ez a történet igaz. Az életem története. Nem vagyok író csak jött egy ötlet, hogy ezt leírjam. Kérlek, titeket ne úgy tekintsetek erre, mint egy gyakorlott író irományára. Jó szórakozást! :)

Az Öreg

2014.10.01 | anis | Kategória: Egyéb
Kifordulok a műútra és már-már gazellának érzem magam, mikor hirtelen, valakit meglátok magam mellett. Pontosabban csak az árnyékát. Úgy elgondolkoztam eddig, hogy nem láttam, hogy követ valaki? Vagy egy másik útról tért rá az enyémre? Ijesztő. Egyedül az erdőben, ő meg jön utánam. Pontosan, tisztes távolságból. Nem is merek hátranézni. Mikor kicsit megnyugszom, jobban megnézem. Az árnyékból látszik, hogy egy öregember

A barátom anyukája

+18 2014.09.30 | Lessy | Kategória: Leszbi
Rövidebb történet igaz kapcsolatomról.

Egy negyedszázad után……

+18 2014.09.30 | FaTerka | Kategória: Hetero
Aztán a fejem beért a lábai közé. Csodálatos látvány tárult elém. A puncija nagyon szép és fiatalos volt. Óvatosan nyaltam bele. Csodásan finom íze volt. Azonnal felszisszent a gyönyörtől és lassan mozgatni kezdte a csípőjét. Óvatosan, minden másodpercet kiélvezve hosszú percekig nyaltam. Közben nyelvem bele-bele dugdostam a hüvelyébe. Éreztem, ahogy egyre keményedik a csiklója, ahogy közeledik az orgazmus felé.

Előzetesben

+18 2014.09.29 | Lessy | Kategória: Gay
A cellában két roma, és egy másik egyén volt, és én voltunk bezsúfolva.
Nem kaptam se enni, se inni első este és éjjel, ráadásul kötözködtek velem.
- Ha nem leszel a csicskánk, nagyon megbánod kis köcsög! - mondták a cellatársaim.
Jó olvasgatást!:)

Kihívás

+18 2014.09.29 | Sinara | Kategória: Leszbi
FIGYELEM! A történet az erotika finomabb irányvonalát képviseli. Se meztelenség, se szex nincs benne. Ha ez neked kizáró tényező, inkább ne folytasd a történetet!

"Óvatosan végiggörgettem lábamon a harisnya szárát, majd gondos mozdulatokkal rögzítettem a combfixemen. Szeretem ezt a kellemes, jóleső feszültséggel teli készülődést a találkák előtt. Ez az, ami megadja a sava-borsát az egésznek. Minden egyes alkalommal egy újabb férfi, akit elcsábíthatok. Egy újabb kihívás... Én pedig állok elébe.
Felemelkedtem az ágyról és magassarkúim kopogásától kísérve a tükör elé léptem, hogy végigmérjem magam. Nem tudhattam, a mai kuncsaft mire vágyik. Vannak olyan férfiak, akik a szende szüzeket szeretik, akik minden bókjukra elpirulnak, mások meg az erős, öntudatos nőket, akiket minden téren partnerként kezelhetnek. Az azonban ritkán van a delikvens arcára írva, ő melyik kategóriába tartozik. Az előítéleteket pedig már rég megtanultam leküzdeni."
Mikor utoljára töltöttem fel, még nem kellett bevezetőt írni. A versemnek nincs bevezetője, egy élet érzést mutat meg, amikor a nő elhagyva vagy elhanyagolva érzi magát. [...]
2014.09.15 | mezopetike
saját [...]
2014.09.10 | mezopetike
Saját vers. [...]
2014.09.03
Sosem vagyok magányos. Még akkor sem, ha egyedül iszom a whiskymet egy bárban. Azért nem vagyok magányos, mert mindig velem vannak az emlékeim és a fantáziám. Ha az embernek megvan mindkettő, akkor sosem lehet magányos. Ha emlékeid nincsenek vagy elvesztetted őket, de a fantáziád megvan, nincs másra szükséged csak egy tollra és papírra, velük olyan emlékeket varázsolhatsz amilyeneket csak akarsz. Én néha ezt teszem, és gyakran elmosolyodom, mikor végül megtörténnek. Igen megtörténnek, mert ha valamire nagyon vágysz, úgyis arról fogsz fantáziálni és végül beteljesül. Viszont előfordulnak esetek mikor máshogy alakul az ember élete, mint ahogy elképzelte, de akkor sem szabad csüggedni, mert mindennap valami új kezdete és ismét elmélyedhetsz elmédben, ahol olyan világot teremthetsz amilyet akarsz.
2014.08.01
Ha azt gondolod egy srácról, hogy ő kell, őt tényleg szeretem! De mi van, ha ez csak egy álarc. S mikor leveszi, fény derül az igazságra. Lehet, hogy nem is szereted. Nem őt szereted, hanem az álarcot, ami még mindig rajta van néha.
2014.05.12
"Néha csak pillanatokat kapunk, hogy megtanuljuk értékelni az időt, hogy képesek legyünk gyönyört találni az elmúlásban."
Ajánlott oldalak