e-Masszázs

+18 2009.08.18 | DREAMER | Kategória: Hetero
Egy láthatatlan kéz az ágyékához irányította az egyik kezem, és egy másik ágyékba a másik kezem. Élvezettel hajtogattam szét a vérbő ajkakat, simítottam végig a gáttól a csiklóig, bele-bele merülve egy-egy ujjal a hüvelyek párás melegébe. A rajtam ülő egyre gyorsulva csúszkált az arcomon, mint később kiderült a homlokomtól az államig piros csík jelezte ténykedését még órák múlva is...

Az új ház

+18 2014.07.24 | prfman | Kategória: Hetero
Kezdő vagyok, de nagyon lelkes. Elsősorban feleségem szórakoztatására születnek ezek a történetek, de mivel kíváncsi vagyok a nagyérdemű véleményére ide is felkerülnek. Jöhetnek a hozzászólások.

Mire a falevelek lehullanak...

2014.07.24 | Sinara | Kategória: Egyéb
Ez a történet az M kalandjai című sorozatom egy újabb eleme. Az egyes novellák csak érintőlegesen kapcsolódnak egymáshoz, így külön-külön is érthetők és élvezhetők, de az összes elolvasása esetlegesen megvilágíthat mélyebb részleteket és összefüggéseket is.

Száz éve a világ egyik legnagyobb hatalma súlyos dilemma elé került.
FIGYELEM! Ez a történet két nő szerelméről szól és előfordulnak benne részletes szexjelenetek is. Aki ezt nem tolerálja, inkább keressen más olvasnivalót!
Köszönöm

"Amikor Andrea felébredt, egyedül feküdt a földön. A vastag pokrócot gondosan köré tekerték. Aztán eszébe jutott az előző éjszaka és elmosolyodott. Halvány derengés töltötte be a házikót. Ekkor jött rá, hogy reggel van. Átaludták az egész éjszakát. Lassan visszacsukta a szemét és elernyedt, de ekkor hangos reszelés hangja rázta fel. Felült és körbe nézett.
Cassidy az ablak alatt kuporgott, visszabújva a ruhájába, ami még mindig kissé nyirkos volt. Hátát a falnak támasztotta, lábait pedig a mellkasához húzta, miközben arcát térdein könyöklő karjai közé temette. Szemmel láthatóan remegett. Andrea kábán feltápászkodott és odalépett hozzá. Letérdelt mellé és megérintette a vállát. Cassidy elhúzódott és nyögött egyet.
Andrea látta a másik nő kivörösödött bőrét és azonnal tudta, nagyon rosszul van. Talán még az érintése is fáj neki."

Váratlan látogató 2. rész

2014.07.23 | Sinara | Kategória: Egyéb
Pultoska majdnem elejtette a poharat, amit épp törölgetett, meglepetésében, amikor meglátta az ajtón belépő lányt. Először fel sem akarta ismerni, és még második, majd harmadik megnézés után is csak nehezen volt hajlandó hinni a szemének.
FIGYELEM! Ez a történet két nő szerelméről szól és előfordulnak benne részletes szexjelenetek is. Aki ezt nem tolerálja, inkább keressen más olvasnivalót!
Köszönöm

"A ház környéke kihalt volt. Úgy tűnt, csak időnként jár ide valaki rendben tartani. Volt egy kis tó nem messze, ahol lehetett pecázni meg úszni. Tökéletes kis nyaralóhely.
Cassidy leparkolt a ház előtt, Andrea pedig kiugrott, hogy az ajtóhoz rohanjon. Cassidy remegve követte őt és hangosan felnyögött, amikor megérezte a hideg esőt a bőrén.
Elővettek egy zseblámpát és benéztek az üvegajtón, de nem látták odabent élet jelét. Bútorok se voltak, ami különösen hatott egy ilyen jó állapotban lévő házikónál. Cassidy aztán valami rejtekhely után kezdett kutatni, ahova a kulcsot dughatták. Ahogy az ajtót tapogatta, megérzett egy kis rést a keret és a fal között. Ott meg is találta, amit keresett. Elmosolyodott és diadalmasan Andreára nézett.
- Megvan."

Váratlan látogató 1. rész

2014.07.22 | Sinara | Kategória: Egyéb
Megjegyzés: Ez a történet a Kocsma-sorozatom (Búfelejtő; Új barátságok, új kihívások; Meló; Inferno; Látogatás az Infernóban; Megnyitó, Félévkezdés; Születésnapi öltánc) elemeivel mutat kapcsolatot, szigorúan véve azonban nem része a sorozatnak. Azoknak, akik minden apró részletet érteni szeretnének, tanácsos elolvasni a fent időrendben felsorolt történeteket előbb, de jelen mű azok nélkül is érthető és élvezhető.

"Hulla fáradtan estem be az ajtón. Úgy kóválygott a fejem és sajogtak a tagjaim, mintha legalábbis csontrészegen dülöngéltem volna be a kocsmába, hogy kiigyam magamból az alkoholt. Talán jobb helyem lenne egy fordított valóságban. És ha az a fordítottság az egyetemi tanárok vizsgáztatási szokásaira is vonatkozik, vissza se jönnek onnan, a végtelen élvezetet nyújtó vizsgaidőszakok világából.
Nem nyújthattam épp bizalomgerjesztő látványt. Ami tökéletesen tükröződött Pultoska szemeiben is. Mintha csak szellemet látna, vagy egy alkeszt, aki a huszadik helyre botladozik már be az újabb adagért. Pontosan olyat, akit igyekezetünk távol tartani az Infernótól. Még akkor is, ha most, a vizsgaidőszak utolsó hajrájában kongott a hely az ürességtől. Még az is lehet, azért bámult rám úgy, mintha két fejem nőtt volna, még akkor is, amikor leültem a pult mellé, mert nem értette, én miért nem írom le könyékig a kezem, vagy pihenem ki a fáradalmakat a többiekkel együtt."
2014.07.16 | Cherrys
Ez csak úgy jött :-) [...]
2014.07.13 | kedvesem
Szeretném érezni.. [...]
Kicsit átírtam...:) [...]
2014.05.12
"Néha csak pillanatokat kapunk, hogy megtanuljuk értékelni az időt, hogy képesek legyünk gyönyört találni az elmúlásban."
2014.05.11
"Meg akarsz ölni?... Ültess a szívembe reményt. Várd meg, hogy szirmot bontson, majd tépd ki tövestől..."
2014.05.10
A hazugság nem létező biztonságérzetet ad. És mi szeretünk biztonságban lenni. Óvintézkedéseket tenni, hogy elkerüljük a fájdalomnak még az árnyékát is. (...) A hazugság tulajdonképpen menedék. Groteszk féligazság, ízléses csomagolásban. De néha mindenkinek lehet egy gyenge pillanata. Csak sose felejtsük, hogy minden hazugságnak megvan az ára. És ez, többnyire az a fájdalom, ami elől el akartunk rejtőzni.
Ajánlott oldalak