Fűtött erotika

+18 2004.09.09 | leticia_63 | Kategória: Hetero
Szólni akartam, hogy menjen el, de nem jött hang a torkomra. Megcsókolt. Most gyöngéden, nyelve simogatta a számat, keze pedig a melleimmel játszott. Aztán az államba harapott kicsit, majd a vállamon megkereste azt a pontot, amitől kéjesen összerándultam...
FIGYELEM! Ez a történet két nő szerelméről szól és előfordulnak benne részletes szexjelenetek is. Aki ezt nem tolerálja, inkább keressen más olvasnivalót!
Köszönöm.

"George előre hajolt és könnyes szemekkel megcsókolta Cassidy homlokát.
- Annyira örülök neked, Cassidy! - ismételgette egyfolytában. Két órája kapta meg Robie elcsukló hangú üzenetét a hírekről. Gyorsan letudott mindent, amivel épp foglalkozott, hogy ide siethessen.
Útban a kórház felé felhívta Gretchent is és hagyott neki üzenetet. Mindketten próbálták elérni Andreát, de nem jártak sikerrel."

Az első találkozás...

+18 2014.09.20 | Avenue | Kategória: Gay
Az első és eddig egyetlen kalandom..Túlzások nélkül.
Remélem tetszeni fog :) Jó olvasást!
22 éves múltam, mióta az eszemet tudom utáltam a bort. Tegnap este után rá kell jönnöm, hogy a bor finom és van benne egy megfogalmazhatatlan tűz, amitől az ember képes bármire, ami addig csak fantáziálás volt.
Történetem bevezetéseként leírom, hogy 2 gyermekes családanya vagyok, ami csodálatos dolog, viszont nagyban megnehezíti egy nő szexuális kiteljesedését. Akarva, akaratlanul egy anya a gyermekére koncentrál, minden esetben, nem a vágyaira, nem a testére, hanem arra, hogy a gyermeke semmiben ne szenvedjen hiányt és sok esetben még bűntudatot is érez, ha csak egy kicsit magával foglalkozik.
Ez is, mint a bor iránti érzéseim, a tegnapi nappal megváltozott bennem. Ha a szex jó és ha a két fél kellően fel van izgulva, egyáltalán nem számít a fáradság és az, hogy a másik szobában alszik a gyerekük.

Szobatárs

+18 2014.09.19 | jani35 | Kategória: Gay
Már régóta sejtem, hogy én nem vagyok olyan mint a többi fiú de most lettem teljesen biztos benne hogy meleg vagyok és el is fogadom magam.

Önkontroll

+18 2014.09.19 | Treborianus | Kategória: Hetero
Egy kis játék a fantáziával
Álmodozásom 3. része. Ha valaki az összes részt elolvassa majd, írjon véleményt!
2014.09.15 | mezopetike
saját [...]
2014.09.10 | mezopetike
Saját vers. [...]
Vízvasfüggöny rettentette léptünk,
az úton folyó, át nem léphető,
hát megfogtad kezem,
úgy ugrottuk át,
gyermekmódra,
repülést színlelve.
[...]
2014.09.03
Sosem vagyok magányos. Még akkor sem, ha egyedül iszom a whiskymet egy bárban. Azért nem vagyok magányos, mert mindig velem vannak az emlékeim és a fantáziám. Ha az embernek megvan mindkettő, akkor sosem lehet magányos. Ha emlékeid nincsenek vagy elvesztetted őket, de a fantáziád megvan, nincs másra szükséged csak egy tollra és papírra, velük olyan emlékeket varázsolhatsz amilyeneket csak akarsz. Én néha ezt teszem, és gyakran elmosolyodom, mikor végül megtörténnek. Igen megtörténnek, mert ha valamire nagyon vágysz, úgyis arról fogsz fantáziálni és végül beteljesül. Viszont előfordulnak esetek mikor máshogy alakul az ember élete, mint ahogy elképzelte, de akkor sem szabad csüggedni, mert mindennap valami új kezdete és ismét elmélyedhetsz elmédben, ahol olyan világot teremthetsz amilyet akarsz.
2014.08.01
Ha azt gondolod egy srácról, hogy ő kell, őt tényleg szeretem! De mi van, ha ez csak egy álarc. S mikor leveszi, fény derül az igazságra. Lehet, hogy nem is szereted. Nem őt szereted, hanem az álarcot, ami még mindig rajta van néha.
2014.05.12
"Néha csak pillanatokat kapunk, hogy megtanuljuk értékelni az időt, hogy képesek legyünk gyönyört találni az elmúlásban."
Ajánlott oldalak