Lehet,hogy úgy vágtam ketté a történetet,hogy Falusi tragédia-1 a történet első része . A második rész. épedig a régi címen Bukta-2 a másik fele. Légyszives akkor mindkettőt törölni és amit most Bukta néven egybe beküldtem,azt élesítsétek. Na,majd csak kigubancolom már.
Kedves Anita!
Lehet,hogy én vagyok a ludas benne,de a Bukta - 2-őt élesítettétek be. A Bukta - 1 a történet eleje és az lehet,hogy elkeveredett.Újraküldöm,de most már akkor egyben.Légy szíves korrigálni és akkor a Bukta-2őt törölni,mert értelemzavaró lesz,ha a második rész lesz feltéve. Köszi:Bogumil
Kedves Anita!
Lenne egy kérésem.
Anno, még kezdő szerzőként, egy kicsit türelmetlen voltam, és többször is beküldtem egyes történeteket, abban bízva, hogy ezzel hamarabb felkerülnek. Emiatt viszont az "Írásaim" menüpontban a lista végén felgyűlt egy jópár inaktív történet.
Lehetséges lenne, hogy ezek közül töröljétek azokat, amelyek már nem is fognak sose aktiválásra kerülni? (Magyarul, per pillanat, a "Scarlett kihívása" című történet fejezetein kívül az összes inaktív.)
Előre is köszönöm.
A legutóbbi két történetemet (A gyilkosnak két arca van II. rész 7. illetve 8. fejezet) nem engedi a rendszer megnyitni. Általában szerverhibára hivatkozik.
Mi lehet a probléma?
Anita! Lehetne ezzel valamit kezdeni?
A legutóbbi két történetemet (A gyilkosnak két arca van II. rész 7. illetve 8. fejezet) nem engedi a rendszer megnyitni. Általában szerverhibára hivatkozik.
Mi lehet a probléma?
Anita! Lehetne ezzel valamit kezdeni?
Anita: légyszives kijavítani egy elütést! Végzetes nászájszaka az elírt cim. Ehelyett helyesen: Végzetes nászéjszára kérem átjavítani a címet.
Köszi:Bogumil
Kedves Anita!
A versem címéből valamilyen érdekes oknál fogva, kimaradt egy s betű.Festmény akar lenni ugyebár.Nem emlékszem, hogy így küldtem volna be, de ezek szerint mégis.Szeretném ha kijavítanád.Köszönöm szépen.