Igazad lehet, ha ez egy lottószám, és még négyet írsz mellé. Viszont nagy valószínűséggel továbbra sem válthatók át pénzre a legfontosabb dolgok, pedig sokat haladtunk már abban az irányban.
a válasz: 42
esetleg: E= m x c2 + 42
,...teccikértenyi?
Igazad lehet, ha ez egy lottószám, és még négyet írsz mellé. Viszont nagy valószínűséggel továbbra sem válthatók át pénzre a legfontosabb dolgok, pedig sokat haladtunk már abban az irányban.
Én voltam elobb.. stipi-stopi..( Szürkés fako volt..)
Ja es UFF:)
És egy kérdes: Te melyik filmet néznéd meg szivesebben?
a "Farkasokkal táncoló"- t, vagy a "Táncolókkal farkaló"-t?
Ahhoz, hogy erre válaszolni tudjak, mind a 2 filmet meg kellene néznem gyors egymásutánjában.
Viszont, ha ez így alakulna, akkor már mind a 2-t láttam volna, tehát nem lenne választási lehetôségem.
:((((
Az élet értelme a dicsőség.
Dicsőség Istennek, dicsőség embernek.
Miközben gazdagodsz tudásban és elveszel érzelmekben, minden pillanatát próbáld meg élvezni, hisz ennek (igyekezeted) ellenére is előfordulhat, hogy lesznek nem kellemes perceid is. Amikor pedigminden babért learattál értelmi és érzelmi téren mint ember, elmégy az örök vadászmezőkre s lesz belőled egy ló, vagy madár s kezdheted elölről..
(Filozófia helyett meg inkább egy vizilófia.. s mindez halottak napján..:)
Na már te is jössz nekem itt az örök vadászmezôkkel ;)))))))))
Meggazdagodni, tudásban vagy érzelmekben gyarapodni, filozófia................de nem lövöm el az összes poént, kinek, mi?