Elgondolkodtam azon, amit Tűzmadár írt erről a Miért kell szavakba önteni...? témánál. Én szentül hiszem, hogy létezik, de most már nagyon kíváncsi vagyok, mit gondoltok erről. Hozzászólásaitokat előre is köszönöm:-)
Olykor az idióta önkorlátozásoknak is van értelme. Pl. mentenének fiú-lány barátságokat. A halmozottan hátrányos helyzet eleve adott, nem sokat taszít rajta már egy-egy ilyen szitu.
Lassan kezdem megszokni, hogy minden pasi, akivel szóbaállok, rögtön rájön, hogy nem élhet nélkülem... :DDDD
Ugy tunik meggyogyultal..::)
Azt irod valahol: Kerdezz!
Nos: Meggyogyultal?
(Amugy ez 21. szazadi terrendi.., nem (csak)neked szol..::)))
pontosan erről beszéltem: egy pasis sose fogja tudni, mire gondolunk mi. Még távolról se fogod tudni soha belőne, körülbelül se.
Ne is próbálkozz.
Megsérteni megy úgyse tudsz...
Na ezaz, nem is kell megérteni a nőket. Minek? Mégis minek? Engem nem érdekel a lelketek, csak a punci. Végülis ezért vagyunk itt, hogy fenntartsuk a fajt, nemdebár. Hát csak rajta, csak rajta!
pontosan erről beszéltem: egy pasis sose fogja tudni, mire gondolunk mi. Még távolról se fogod tudni soha belőne, körülbelül se.
Ne is próbálkozz.
Megsérteni megy úgyse tudsz...
Na, régóta kerestem egy ilyen lányt, mint te. Agya nincs, ezt próbálja azzal leplezni, hogy fölényes erkölcsből maga köré kovácsol glóriát, és csak dugni lehet vele. Merre is laksz?
Ne is próbálkozz.