Szexkalandok I. (3. rész)

+18 2007.08.15 | Laila | Kategória: Gruppen
Nem vesztegettek több szót a témára. Herceg kicsit kijjebb csúszott, majd vissza, óvatos, hihetetlenül lassú mozdulatokkal. Vagyis gyengéden lettem seggbekúrva. Igazából nem is éreztem fájdalmat, de azt igen, hogy mennyire szorítom. Oldalra fordítottam a fejem, és láttam, hogy Adam áll ott, minket bámulva. Hát persze... amíg egyikőjük dolgozik rajtam, a másik addig a nyálát csorgatja...
Egy újabb részlet a történetből

Megváltás - 14. fejezet

2014.11.22 | LordSevalis | Kategória: Sci-fi
A Hellász rendszer fellázad a Szabad Nemzetek Szövetsége ellen, véres háború kezdődik az emberi faj egysége nevében. A konfliktus egy másik civilizáció figyelmét is magára vonja, az évmilliók óta fennálló Eternium ugyan a béke, a szabadság és az egyenlőség híve, azonban fenyegetést lát az emberek agressziójában. Az eternák döntés elé kényszerülnek: kivárják, amíg az emberiség teljes egészében elpusztítja önmagát, vagy még azelőtt kipusztítják őket, hogy bárkire is veszélyessé válnának. A döntést az emberi kultúrában legjártasabb egyének hivatottak meghozni, a három bíra a háború legnagyobb csatájában összeül, hogy egyszer és mindenkorra eldöntse, mi lesz az emberi faj sorsa.
– Igazán segíthetnél, Uram… – mondogatta, mert igencsak nehezen gyűltek a diók. Ha végzett egy talpalatnyi hellyel, s felállt, lábával érezte, hogy igencsak sok dió maradt még a falevelek között.
Aztán újra térdre ereszkedett, nem törődve fájós csontjaival, s úgy folytatta a gyűjtögetést. Néha a viskója felé pillantott, mint aki vár valakit. Aztán feltámadt a szellő, lefújta az izzadtságot a homlokáról – és már nem volt egyedül.
– Örülök, hogy eljöttél…

Forever Young 2. rész

2014.11.21 | korneliakiss | Kategória: Regény
Történetem egy bizonytalan lányról szól, aki belecsöppen a szerelem bonyolult világába. Ő maga sem érti a saját érzéseit, mikor két irányba is húz a szíve. Szerelem, igaz barátság, botrányok, pletykák és szex. Minden van, ami megbolygathatja egy tinédzser életét.
Első regényem, még csak bontogatom a szárnyaimat. A kritikát jól bírom, ne kíméljen senki, tanácsokat el- illetve megfogadok, sőt, örülök is neki! A végén található egy +18-as rész, de elég visszafogott. Remélem elnyeri mindenkinek a tetszését!
Egy felejthetetlenül jó Erotikus Kaland sorozatot olvashatsz, ami rólam szól, egy átlagos srácról, és egy csomó csajról, és még nagyon sok mindenről!

Figyelem! Az Erotikus Kalandjaim olvasása Erekcióhoz vezethet.

Egy 18 éves lány szüzessége

+18 2014.11.20 | Martianyu | Kategória: Erotikus
Egy l8 éves lány szokatlan módon veszíti el szüzességét
Ima [...]
Hol? [...]
Kedves olvasó!

Remélem kedvel olvassa majd alant a versem.Ha bármilyen megjegyzése lenne a művel kapcsolatban, kérem írja meg a szöveg alatt az erre a célra kijelölt helyen.Legyen kegyetlen ha úgy érzi, és ne érdekeljékaz illemszabályok, hisz mind csak állatok vagyunk.

Üdvözlettel: Gugg Csaba [...]
2014.09.03
Sosem vagyok magányos. Még akkor sem, ha egyedül iszom a whiskymet egy bárban. Azért nem vagyok magányos, mert mindig velem vannak az emlékeim és a fantáziám. Ha az embernek megvan mindkettő, akkor sosem lehet magányos. Ha emlékeid nincsenek vagy elvesztetted őket, de a fantáziád megvan, nincs másra szükséged csak egy tollra és papírra, velük olyan emlékeket varázsolhatsz amilyeneket csak akarsz. Én néha ezt teszem, és gyakran elmosolyodom, mikor végül megtörténnek. Igen megtörténnek, mert ha valamire nagyon vágysz, úgyis arról fogsz fantáziálni és végül beteljesül. Viszont előfordulnak esetek mikor máshogy alakul az ember élete, mint ahogy elképzelte, de akkor sem szabad csüggedni, mert mindennap valami új kezdete és ismét elmélyedhetsz elmédben, ahol olyan világot teremthetsz amilyet akarsz.
2014.08.01
Ha azt gondolod egy srácról, hogy ő kell, őt tényleg szeretem! De mi van, ha ez csak egy álarc. S mikor leveszi, fény derül az igazságra. Lehet, hogy nem is szereted. Nem őt szereted, hanem az álarcot, ami még mindig rajta van néha.
2014.05.12
"Néha csak pillanatokat kapunk, hogy megtanuljuk értékelni az időt, hogy képesek legyünk gyönyört találni az elmúlásban."
Ajánlott oldalak